AKTUELNO

Pevačica Hanka Paldum na estradi je prisutna već dugi niz decenija, ali svoj privatni život, kao i svoju decu, sina i ćerku retko eksponira u javnosti.

Dok je njen sin, Mirzad, često bio u fokusu javnosti zbog raznoraznih krivičnih dela koje je pravio, čak i više puta hapšen, njena ćerka Minela ostala je van svega, potpuno nepoznata. Hanka je decu dobila nakon što se udala za Muradifa, ljubav iz srednjoškolskih dana. Međutim, imala je izuzeteno velikih problema na oba porođaja.

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Foto: Printscreen YouTube/cineman20000

Minela se s vremena na vreme sa majkom pojavljuje na različitim događajima, a isto tako i pomaže Hanki u poslu, a kako ona izgleda pogledajte klikom OVDE. Neki kažu da likom poseća na majku, a jednom prilikom je učestvovala i kao manekenka u njenom spotu za pesmu "Niko kao majka".

To što se pojavila kao manekenka u spotu nije ništa čudno, obzirom da je Minela jako lepa devojka, a uz sve to ima veoma istančan ukus za modu.

Autor: Pink.rs