AKTUELNO

Goga Sekulić poznata je kao pevačica koja se proslavila hitovima za čije su tekstove mnogi smatrali da prevazilaze granice pristojnosti.

Kako je u umetnosti gotovo sve dozvoljeno, a danas su takvi tekstovi svakodnevnica, mnogi tvrde da je Goga išla ispred svog vremena.

– Nekada su se svi stideli da izgovore ime moje pesme ‘Gaćice’, a danas je ona gospodska pesma – rekla je jednom prilikom za domaće medije.

Iako svi misle da estradni umetnici zarađuju milione, ona je objasnila kako to često nije tako.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

– Za album „Gaćice“ morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro otplatila, jer sam imala i kredit za stan – kaže pevačica.

Dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle.

– Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim – navela je Goga.

Foto: Instagram.com

Goga je otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu.

– Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu, tad su svi pitali ko stoji iza mene– kaže Goga i dodaje:

– Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni – iskrena je Sekulićeva.

Autor: N. Ž.