AKTUELNO

Aktuelna dešavanja u "Eliti" često budu meta komentarisanja kako gledalaca, pa tako i najbližih članova porodica i prijatelja aktera istih.

S tim u vezi, kako je Maja Marinković tokom sinoćnjeg intervjua sa Darkom Tanasijevićem istakla da je Jovana Cvijanović, njena sada već bivša drugarica, samo utešna nagrada Uroša Rajačića, mi smo stupili u kontakt sa njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

Foto: PINK.RS/PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs

Naime, upitali smo ga kako gleda na raskol Maje i Jovane, koje su jedan period bile nerazdvojne, kao i na celokupnu situaciju između njegove ćerke, Jovane i Uroša na "Nominacijama".

- Maja je svima tamo pružila ruku prijateljstva, ali su to ipak Majini fanovi i pokušali su da je iskopiraju. Maja je ipak tamo unikat. Jovana se upašila pritiska u kući, ispala je šala sa Urošem i kokoškom, mnogi su je optužili, pa je pokušala da se iščupa. Te priče kod Maje ne prolaze, ali mora tamo s nekim da se druži. Nisu oni iskusni u zatvorenom prostoru, oseti se energija u kući. Treba živeti s takvim ljudima u kući - rekao je Taki, te je dodao:

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

- Jovanina simpatija je rekla da je zaljubljen u Maju Marinković, ona to može jednim potezom da rasturi, ali je to ne zanima. Ona gađa činjenicama i glavom u metu - dodao je Marinković za Pink.rs.

Autor: pink.rs