AKTUELNO

Istina isplivala na površinu!

U toku je 'Podela budžeta' Lejdi Di, a Anđela Šparavalo otkrila je da je razočarana u svoje roditelje jer nisu stali uz nju.

Anđela je tebe i poštujem i gotivim, tšo možeš i sama da zaključiš. Meni nije normalno da ti stigne čestitka od porodice i da ti nemaš empoatiju. Ja sam plaklaa na svaku čestiktu, možda ja grešim, možda ti tako postupaš. Jako mi je bila čudna reakcija tvoja na pismo tvog brata - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta sam stvari prošla uz njih, a sada me boli što prvi put kada sam uradilka nešto što im se ne sviđa, oni nisu stali uz mene - rekla je Anđela.
Meni da neko kaže da mi je u porodici neko zdravstveno loše ja bih se odmah distancirala. Ja nemam ništa protiv vaše ljubavne veze, nisi iskrena prema Bojani. Izabrala si neku Bojaninu zaštitu. Nismo se nikada svađale, stvarno si mi jedna od dražih, volim da rpovodim vreme sa tobom i Bojanom, nisi mi jasna u odnosu sa porodicom. Ako kažeš da ti je toliko teško, čudno mi je kako se posle par sati smeješ - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako lepo sa Bojanom, ali me pogađaju stvari od njih. Boli me što nisu stali uz mene, ja bih uz svoje dete uvek stala, ma šta god uradila - rekla je Anđela.
Stefani je neko sa kim sam ja imala sukobe. Uvredila me, a nije ni čula drugu stranu. Ti očigledno nisi bila upućena u moju komunikaciju sa Danijelom, ja nisam znala kada smo on i ja bili bliski da je on to radio sa tobom. Bila si mi toliko antipatična i arogantna. Nisi mi dozvolila da ti kažem ono što sam imala. Smatram da Munjez nije korektan prema tebi, smatram da imaš iskrene emocije prema njemu, ali mi se ne dopada ako ti je on fokus, nemoj da odustaješ od njega, ali nemoj ni da budeš u bližoj komunikaciji sa Nemanjom. Deluje mi da u nekim situacijama želiš da napraviš Munjeza ljubomornim i da zato radiš neke stvari i zbog toga te ljudi komentarišu na neki negativan način. Prijatno mi je kad popričam sa tobom, neke tvoje ishitrene rekacije mi se ne dopadaju uopšte. Ako ti je stalo do njega, ako ti on ništa ne zameri, onda gledaš valjda da li ti je u trenutku bitan on ili te osobe - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se ni u jednom trenutku nije svideo Aleksa, to što pravite priču to je druga stvar. Jedini muškarac koji mi se sviđa u kući je Munja, tebe Lejdi gotivm - rekla je Stefani.
Ja verujem tebi, jer mi kad smo se posvađali ja sam otišao da je smirim, ja sam znao da je to rekla. Do ovog momenta nisam rekao za Aleksu jer je čovek oženjen - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.