AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon odgledanog priloga u kom je prikazan još jedan deo svađe Milene Kačavende i Samira Ramovića, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je nakon Samira i sa Kačavendom.

Ovi te nazivaju babom, pa si baba, pa si devojka, pa šta si zapravo - pitao je Darko.
Izgleda da sam lažna švalerka (smeh). Nemam pojma, što se tiče Terze i Milice, to je nebuloza potpuna. Mene boli uvo iskreno da ti kažem, ne mislim ja da je tu nešto na moju štetu, ali mislim da je ona folirant i sve je isfingirala. A pošto je ona dama sa širokim vokabularom, mislim da nije samo htela da ispadne glupa. Videla sam za vreme žurke da je bila nervozna, izolovana je bila, a onda provokacije...Ja sam ljubomorna kada je ona u pitanju, na njenu frizuru. Lažna Lidija Vukićević, ljubomorna sam na njenu zmijsku građu, trebala bi s tim godinama da bude praćka, a ne da izgleda kao tetka iz Mojmilova kada spremi orasnice - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ljubomorna na Teodoru - pitao je Darko.
Jesam, kada je ona u pitanju, ljubomorna sam na njen graciozni hod, opasno mi se sviđaju one kraćane majice, onaj pačiji kljun. Od ovolikih devojaka, ja sam u sukobu sa tri devojke. Sa Mionom sam jer sam rekla svoje mišljenje, ja mislim da je ona sa Ša u lažnoj vezi, ali nema provokacija. Musave su, čupave, štrokave, sve stondiraju čitav dan, za moj pojam to nije normalno. Milica što se istripovala, ona sada ima široki vokabular, devojka nije normalna. Volela bih da mogu da se vratim u godine koje ona ima pošto su joj najveća dostignuća afteri i trojke - rekla je Milena.
Sa Teodorom si u poslednje vreme izgladila odnos od onoliko hejta, a sada se to ponovo narušilo - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Bebica bio iskren. On je podignut za komentar da mu je Teodora zabranila komunikaciju sa mnom, što je okej, a onda je Teodora rekla da Miljana Kulić nije uzrok da on ne komunicira sa mnom, već da ja direktno utičem na njihovu vezu - rekla je Kačavenda.
Na čemu si sa Ivanom Marinkovićem - pitao je Darko.
Sa Ivanom sam na čekanju. On je komentarisao da sam se ja raspitivala za njegov intervju, veruj mi da nisam pitala nikoga. Ja nisam bogougodna za dugoročne rasprave, ja odmah oteram u rodni kraj i ćao. Mislim da je njegova namera bila da on formira ekipicu oko sebe i da ću ja biti jedna od njih. Pošto ja nisam mogla da sedim između njih dvoje, stereo bol imam od njih, nisam mogla - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo sa Samirom - pitao je Darko.
Ništa, što šta ćemo sa njim, je l' mu nešto fali?! Nije se danas očešljao. Šta sam ja ovde neka koronarna jedinica?! Ako mu nešto fali, neka nabavi...Ako si subjektivan i ti si ljubomoran, ma nosi se u pi**u materinu. Realno je kasno. On je jedan metiljavko, go**a mi se jedu od njegovog tog pesničkog i sanjarskog...Mora da ode u Portugal i da nađe neku da se ne razumeju i da pevaju fado pored okeana - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.