AKTUELNO

Kroz život joj nije bilo lako!

Popularna pevačica Olja Karleuša, posle izvesne pauze, opet je stala pred premijerne kamere i progovorila o svom povratku na estradno nebo. Ona će u narednom periodu prepevati kavere svojih starih hitova, ali je najavila i nove pesme.

Ono što je bilo jako interesantno, Olja je progovorila i o svom privatnom životu, te još jedanput rekla da je i u svom životu prava žena lavica kao i u njenom najvećem hitu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam žena ratnik i žena borac... moja tetka je jednom rekla ''Nemoj govoriti da si jaka, ali u teškim trtenucima ne pokažeš koliko i da si jaka''. Ja sam mnogo toga preživela i uspela da se izdignem iz mnogobrojnih probleme i situacija. Svaka žena koja se okrene kući i porodice se od lavice pretvara u lavića.To je volja te žene. U tom trenutku se povučeš u sebe i kažeš ok neka neko drugi vode to kolo i budu glavni. Međutim, mislim da je odabir partnera u tim momentima jako bitana. Da te podrži, da se slažete, da te ceni, rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja se okrenula i porodici, a veoma se posvetila i odgajanju svog sina Pavla. Evo šta je pevačica rekla o njenim strahovima za njegovo odrastanja:

Postoje strahovi... više strahovi nego briga. Ponosana sam na sina...od prvog dana jesam. On je sada dete čovek. Veoma je zreo. Volela bih da uvek kroz život ostane takav, a za sve ostalo će morati da se bori sam. I suprug i ja smo jaki. Mi retko kada spuštamo gardove. Obično deca jakih roditelja budu slabiji, ali on nije , dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Olja je pred objektivima progovorila i o njenom drugom zanimanju... Ona je po struci pravnica, ali se nikada time nije bavila, evo i zašto:

Kada sam krenula da idem po sudovima, to je bio meni nov posao. To sam počela da radim u trenutku kada sam se već bavila pevanjem. Jako je teško da kada se u nekoj materiji ostvariš, da se prešaltaš na nešto drugo. Kao što me je put naveo na pevanje, tako me u isto vreme naveo i na advokaturu. Ali ja ne znam šta će se desiti za 10 godina. Možda se i okrenem tome, rekla je Olja.

Autor: Pink.rs