AKTUELNO

Pevačica Lepa Brena spakovala je kofere i otputovala je u Monako, odakle se sada i oglasila.

Naime, Brena je objavila pogled iz stana koji poseduju u Monte Karlu, a prizor je pravi raj za oči.

Pevačica je pokazala pogled od milion dolara i suvi luksuz koji ih okružuje - nema sumnje da će se Brena dobro odmoriti i da će napuniti baterije.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Komšinica joj je Madona

Inače, Lepa Brena godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svetski poznata, i to ni manje, ni više nego "kraljicu popa" Madonu.

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

Foto: Instagram.com/lepabrenaa

Brena i Boba Živojinović godinama poseduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani lepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz sveta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među poslednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija - otkrio je ranije izvor za "Telegraf".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem "vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Autor: Pink.rs