AKTUELNO

Nakon višemesečnog snimanja, ekipa, ali i publika sa nestrpljenjem očekuje početak emitovanja serije "Šifra Despot".

Publika u Srbiji, ali i regionu će od 16. februara u 21 čas, svakog petka, subote i nedelje na TV Pink, imati priliku da prati avanture kompjuterskog programera Despota Despotovića u novoj vikend- seriji "Šifra Despot", autora najgledanijeg igranog serijskog programa u regionu, Radoša Bajića.

Foto: Promo

Vikend-serija "Šifra Despot" bavi se savremenom temom - priča prati život nespretnog, ali veoma talentovanog Despota, sa čijim likom će moći da se poistoveti većina gledalaca.

Kao što je već rečeno, pored stalne postavke koju čine Đorđe Marković, Tamara Krcunović, Branka Šelić, Rale Milenković i Ljiljana Stjepanović, kroz ovu seriju proći će više od 170 glumaca, a epizodnu ulogu dobio je i Nedeljko Bajić, sin Radoša Bajića.

Foto: Miloš Rafailović

Kako sam kaže, nije želeo neku veću ulogu, s obzirom na to da je on zajedno sa sestrom, Jelenom Bajić-Jočić, glavni producent vikend-serije "Šifra Despot", što zahteva da tom poslu bude potpuno posvećen.

On je zajedno sa ekipom producentske kuće "Contrast Studios" učestvovao u biranju glavnog glumca, i veoma je zadovoljan što su izabrali baš Đorđa Markovića.

Đorđe je sjajan, mi smo radili ozbiljan kasting za glavnog glumca i bilo je mnogo glumaca na kastingu. Veoma smo srećni Radoš i ja, kao i cela ekipa, što smo izabrali čoveka koji je beskrajno šarmantan i inteligentan glumac, ali i vredan, što je za naš posao veoma važno. On snima od 20. septembra gotovo svaki dan, što je veoma teško. Đorđe je stvarno sjajan, kao i Rale Milenković koji glumi njegovog oca, Branka Šelić, koja igra njegovu majku, ali i svo ostali glumci. Biće tu i doajena našeg glumišta, biće i mladih glumaca, tako da ova serija zaista jeste bogata. Radujemo se početku emitovanja - rekao je Nedeljko.

On je veoma ponosan na rad kuće "Contrast Studios", koja se poslednjih godina dokazala kao najbolja kada je reč o igranom serijskom programu.

- Naša ekipa je prošla svašta snimajući brojne projekte poslednjih 12 godina. Mi smo naučili da radimo u jednoj porodičnoj amosferi, mi ne umemo drugačije - rekao je Nedeljko, a da je atmosfera na setu sjajna, već su potvrdili brojni glumci angažovani na ovom projektu.

Foto: Stefan Filipović

Radoš je poznat kao neko ko voli da se pograva žanrovima, pa je to slučaj i sa vikend-serijom "Šifra Despot", koja predstavlja nešto potpuno drugačije.

- Ovo nije sitkom, ne kritikujem tu formu, ali ovo je serija koja u produkcionom smislu jedna ozbiljna, igrana televizijska serija, u kojoj se pojavljuje više od 170 glumaca, koja se snima i u regionu. Bogata je u svakom smislu. Radi se o jednoj seriji koja će imati šta da ponudi. Mislim da će publika iz vikenda u vikend sedeti uz TV Pink i sa velikim zadovoljstvom pratiti avanture Despota Despotovića - rekao je za kraj Bajić.

Foto: Stefan Filipović

Premijerno emitovanje vikend-serije "Šifra Despot" zakazano je za 16. februar u 21 čas na programima TV Pink širom regiona. Sve novosti sa snimanja pratite na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE ili na zvaničnoj Facebook stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Branka Šelić

#Ljiljana Stjepanović

#Nedeljko Bajić

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'