AKTUELNO

Ne treba se igrati sa njom!

Pevačica Kaja Ostojić svoj ljubavni život krije od očiju javnosti, a svojevremeno je pričala o dečku koji ju je prevario.

Kako je pevačica tada istakla, odmah je tražila od njega da se iseli iz stana.

Ja sam bila previše luda kada sam bila klinka, imala sam običaj da čeprkam po lap-topu, telefonu i da vadim sve na papir, da štampam dokaze, ali to je bilo pre 12 godina - počinje Kaja u emisiji "Magazin In" i dodaje da mu je za sve što je otkrila rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila jedna od težih situacija u mom životu kada sam dala sve crno na belo. Kretala sam na nastup, ja sam bila totalno u haosu, psihički demolirana, dala sam mu to i rekla da se do 7 ujutru vraćam sa nastupa, a on da se do tada iselio i da ga više ne vidim.

Inače, Katarina Kaja Ostojić sa 19 godina rodila je ćerku sa svojim bivšim suprugom, a nedavno je pričala o svojoj naslednici, ali i kako joj je kao samohranoj majici.

Foto: Instagram.com/kaya_ostojic

Teško je, ali ja sam imala pomoć od roditelja, tetke i teče koga više nema, nažalost. Oni su mi puno pomogli, tetka posebno, ona je čuvala dete dok nisam imala novca da priuštim dadilju i sve ostalo, ali kad sam počela da radim, obezbedila sam sebi pomoć. Moram da spomenem jednu dadilju Nenu koja je čuvala Nikolinu kada je bila mala i koja ima velike zasluge što je ona danas disciplinovana - rekla je tada pevačica.

Autor: Pink.rs