AKTUELNO

Obzirom da je ceo život prate kamere, Luna je rešila da se publici predstavi u jednom sasvim novom svetlu i ima potpunu podršku od majke Anabele.

Najnovije izdanje emisije kratke forme o poznatima „Whatzuuuuup“ na RED TVu gledaoce vodi na svadbu Jelene i Slobe Radanovića, a RED TV kamere su isto tako zavirile iza kulisa popularne emisije „AmiG Show“ – gde su ih čekale Anabela Atijas i Luna Đogani. Naravno, tu je i neizostavni pregled društvenih mreža poznatih ličnosti koje je gledaocima predstavila voditeljka i zaštitno lice ove emisije - Lana Antić.

Iako su majka i ćerka, Luna i Anabela ističu da su više kao dve drugarice. Ove popularne dame bile su gošće emisije „Ami G Show“, a za RED TV kamere govorile su o aktuelnostima iz njihovih života.

„Od kada znam za sebe gostujem u emisijama sa svojom majkom, tako da je naše zajedničko gostovanje u „Ami G „Show“ potpuno prirodno. Uvek su mi govorili kada sam bila pred kamerama da mi voditeljski posao stoji. Tu se pronalazim, kamera me voli, lepo pričam, imam umirujući glas, zanimljiva sam, simpatična sam pred kamerama i odlučila sam se zajedno sa Markom na taj korak da pokrenemo emisiju „Bunker“. Zapravo koncept je negde između podkasta i emisije – nemam ništa zapisano, sve je mahom iz glave. Drago mi je da se ljudima već sviđa i mama me je pohvalila pre neki dan. Krenuli smo lepo, super nam ide za sada i nameravamo u budućnosti da dovedemo jako zanimljive goste.“ – rekla je Luna.
„Verujem da svi koji se dobro snalaze ispred kamere i elokventni su – imaju pravo da se bave voditeljskim poslom.“ – rekla je Anabela.
„Radim na dikciji, vežbam i trudiću se da kroz emisije budem sve bolja i bolja. Rekla sam da se više neću baviti muzikom, a moja mama će do kraja života biti u muzičkim vodama. Ako bi se pojavila neka pesma gde bi smo se nas dve uklopile, obzirom da smo ceo život zajedno – volela bih da imamo duet. Prvenstveno zbog našeg odnosa i nje bih volela, ali ne bih više nastupala. Od toga sam digla ruke i nisam se u tome pronašla.“ – objasnila je Luna.
„Ne volim ništa da radim na silu. Važno mi je da osetim pesmu. Snimam, ali se na kraju desi da nisam dovoljno zadovoljna. Za sada je tačno sve kako treba – dosadašnji hitovi su i dalje aktuelni.“ – zaključila je Anabela.

Ko je sve od poznatih bio na Slobinom venčanju, šta su Jelena i on otkrili gledaocima o njegovoj novoj emisiji i šta su Luna i Anabela još govorile o svom odnosu, za slučaj da ste propustili – možete pogledati celu emisiju „Whatzuuuuup“ na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.