AKTUELNO

Teodora Džehverović, popularna pevačica, posebno među mlađom publikom, iz nedelje u nedelju, stalno ulazi u nove estradne sukobe sa kolegama.

Teodora je nedavno imala žestok okršaj sa svojom mlađom koleginicom Emom Radujko, u kome ju je nazvala svojom jeftinom kopijom i klonom a ujedno je i podsetila da pre nego što je postala popularna Radujko je bila Teodorin fan.

Sada, pevačica je nagazila kontraverznog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, nedeljama unazad provocira Teodoru fotografijama koje su parodjialnog karaktera na kojim "doji" Džehverovićku uz svoje dobro poznate mantre: "Desinger je tata".

Foto: Instagram.com

Međutim, Teodora je rešila da odogovori reperu na prozovike, koji je poznat po skandaloznim nastupima koji su često na samom stubu srama, pa je postavila na svom Instagram profilu kratak odgovor na njegove provokacije.

- A šta će jadan (smeh)- napisala je kratko Teodora.

Foto: Instagram.com

Podsećanja radi, na proslavi rođendana emisije Ekskluzivno, Despić je krenuo da se pozdravi sa Tedodorom, ali ga je ona iskulirala, a svi sumnjaju da je to zbog njegove nove pesme u kojoj se čuje Teodorin glas.

Autor: pink.rs