AKTUELNO

Biće svačega!

Učestale svađe između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović počele su ponovo od utorka. Naime, Ša je sve vreme jurio za Mionom pred žurku i tokom žurke, te joj je u više navrata prebacivao i pominjao bivšeg dečka Stanislava.

Foto: Pink.rs

Svađe se nastavljaju danima, a Ša je tokom prošle noći čak i zapretio Mioni da mora da baci narukvicu koju joj je poklonio Stanislav i tom prilikom mu se obratio:

Imam samo da kažem Mioninom bišem Stanislavu nešto. Ti si jedan klasičan starletan. Nećeš imati Mionu. Nećeš joj prići, džaba si krečio - govorio je Ša.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs/J. Simonović

Tim povodom smo stupili u kontakt sa Stanislavom kako bi nam otkrio kako gleda na konstantno pominjanje njegovog imena od strane repera:

Ne mogu verovati da me spominju svo vreme… Ne pratim to osim što me označe i vidim te klipov. Miona me zaista više ali nimalo ne zanima, a on je zaradio svašta za svoje reči, jedva čekam da ga vidim, da vidim kako će pričati i pi*kiti u gaće - rekao je Stanislav, pa se osvrnuo i na to što Ša zahteva od Mione da baci narukvicu koju je dobila od njega na poklom:
Smešan je, idiot. On mene spominje a ni ne zna me, strašno - rekao je Stanislav.

Foto: Instagram.com/@stanislav_pantera_krofak

Autor: Pink.rs