AKTUELNO

Roker Đorđe David nedavno je prošao kroz agoniju nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, koja je na žalost rezltirala tragičnim ishodom, a Grand je došao u posed snimka njegov havarisanog automobila.

U ovoj nesreći učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo popularnog rokera Đorđa Davida.

Roker je kobne noći u Severnoj Makedoniji naleteo na udes i pokosio ženu koja je stajala na auto- putu, nakon čega je sleteo u šipražje.

Foto: TANJUG/ TANJA VALIĆ/PIXABAY.COM/MUP/Pink.rs/Z. Veljković

Đorđe je o teškoj životnoj situaciji govorio za medije i istakao da mu period borbe tek predstoji.

Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao. Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– rekao je Đorđe za Grand nakon nesreće i osvrnuo se na trenutak samog udarca koji mu je ostao urezan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako kaže, u tom trenutku nije ni pomišljao na sebe.

- Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim… Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna– istakao je roker za Grand.

Đorđe David je nakon mesec dana od saobraćajke na konferenciji za medije sa suzama u očima govorio o tragičnom događaju.

Foto: grand.online

Trauma je takva i sa tim ću se boriti, sebi moram da napravim igru, pa ko pobedi mora da bude jači. Ja se nadam da ću pobediti. U jednoj sekundi je hiljadu milisekundi, to je moja borba, uvek sam bio pobednik, nadam se da će tako biti i sada– rekao je Đorđe.

Na snimcima koji su se pojavili u javnosti se vidi da je prednji deo automobila potpuno uništen, šoferšajbna razbijena, dok je sa strane ulubljen. I vrata automobila su oštećena, te je roker bio prinuđen da svog četvtorotočkaša odveze na otpad.

Foto: grand.online

Autor: pink.rs