AKTUELNO

TV zvezda Jovana Jeremić je primila još jedno priznanje za svoj rad, a lepe vesti podelila je pre par dana sa pratiocima na društvenim mrežama.

Tokom današnjeg Novog jutra, poznatijeg kao Jutro sa dušom sa voditeljkom Jovanom Jeremić, voditeljka je ponosno pokazala nagradu koju je dobila za najgledaniju emisiju i saradnju a nagradu joj je dodelila kompanija i časopis "Borba".

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je tom prilikom istakla da je veoma ponosna na priznanje koje je dobila te je direktorom i urednikom kompanije i časopisa "Borba" komentarisala isto.

Ovo je treća nagrada, treći orden za mene i nadam se da to nećete zameriti. Opet kažem treći orden za mene u bojama Pink televizije. Ja sam rekla da ću da popunim sve ove police ordenjem i onda mogu u penziju da idem - rekla je Jovana.
Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo. To je i nagrada i zahvalnost za sve što se desilo i što smo radili zajedno, kao i za našu saradnju pre svega sa Televizijom Pink i tobom Jovana. - dodao je Jorgić.
Hvala vam, ja ću moj orden da stavim sa ostalim koje sam dobila od kako sam na Pinku - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je ponosno postavila svoju nagradu na policu sa ostalim priznanjima koje ima i još jednom se zahvalila kompaniji i časopisu "Borba".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs