AKTUELNO

Budite brzi, čitajte najbrži portal u Srbiji i karte za veliki solistički koncert Saše Matića možete dobiti na poklon!

Saša Matić, jedan od najpopularnijih folk pevača u regionu, ponovio je uspeh iz 2016. godine i rasprodao beogradsku Štark Arenu čak mesec dana pre velikog solističkog koncerta 8. marta, a svi oni koji nisu imali sreće da na vreme nabave ulaznice za ovaj dugo očekivani koncert neće ostati uskraćeni za sjajnu zabavu i živo izvođenje mnogobrojnih Sašinih hitova, budući da je novi koncert zakazao za dan kasnije, 9. mart.

Foto: Promo

- Zbog ogromnog interesovanja i velikog broja onih koji su ostali bez ulaznice za spektakl 2, pevač i njegov tim odlučili su zakazati još jednu Arenu - potvrdio je Marko Maksimović, menadžer Saše Matića, dok su iz "Kamarad" produkcije potvrdili da su karte za njegovo novo druženje sa vernom publikom već puštene u prodaju.

Foto: Youtube

- Novi koncert zakazan je za 9.mart i karte su već puštene u prodaju na svim prodajnim mestima Eventima. Obzirom na ogromno interesovanje publike, očekujemo da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku - potvrđeno je u "Kamarad produkciji", a verni čitaoci našeg portala imaće priliku da ulaznice za ovaj muzički spektakl dobiju na poklon!

Pink.rs vas vodi na koncert Saše Matića 9. marta

Sve što treba da uradite kako biste na poklon dobili ulaznice za koncert Saše Matića 9. marta u Štark Areni jeste da budete brzi i svoje podatke (ime i prezime, kontakt telefon) pošaljete mejlom na e-adresu webredakcija@pink.rs.

Foto: Andrej Nihil

Petoro najbržih čitalaca koji na e-adresu webredakcija@pink.rs pošalju svoje kontakt podatke dobiće na poklon po dve ulaznice za koncert, o čemu će biti obavešteni u povratnom mejlu.

Srećno!

Pink.rs

#Saša Matić

#koncert

'