AKTUELNO

Jedva čekaju prinovu!

Vest da će Ana Ivanović, lepa srpska teniserka, i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, postati roditelji odjeknula je u svetu i svi su želeli da znaju detalje njene trudnoće. Ono što su svi čekali jeste da saznaju kog će pola biti beba i kakvo će ime dati svom prvom detetu.

Foto: Instagram

Par odbrojava sitno do porođaja, a nedavno su saznali da će njihovo prvo dete biti dečak i bili su presrećni zbog toga:

Kada su saznali kog pola je njihova beba, Ana i Švajni su bili presrećni. Njima nikada nije bilo bitno da li je dečak ili devojčica, ali su se veoma obradovali kada im je saopšteno da će dobiti sina. Svi znate da su mediji spekulisali o njenoj trudnoći otkako se par venčao, zato oni i ne žele da otkrivaju nikakve informacije. Sve se čuva u tajnosti, a ni njihove porodice ne pričaju za medije. Ana je do sada često dolazila u Beograd jer je ovde ginekolog kom ona potpuno veruje. U Srbiji su i saznali da čekaju dečaka - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Youtube

Kako je logično, čim su saznali da će dobiti dečaka, počeli su da razmišljaju o imenu koje će mu dati:

Čim su čuli da će dobiti sina, Ana i Bastijan su počeli da razmišljaju o imenima. Mnoga su bila u opticaju, a ona je izrazila želju da detetu da srpsko ime. Švajni je podržao svoju dragu, a dvoume se oko nekoliko imena. Oni zaista uživaju u svakom trenutku Anine trudnoće i jedva čekaju da na svet dođe dečak. Ana uopšte nije zahtevna trudnica, a dane provodi s prijateljima i dragim ljudima. Bilo je priče da će se ona poroditi u Beogradu, ali to još uvek nije sigurno. Kako je Švajni produžio ugovor sa fudbalskim klubom u Americi, pitanje je da li će se organizovati da dođu u Srbiju. On želi da bude uz svoju dragu u tim trenucima, tako da postoji mogućnost da se ona ipak porodi negde u inostranstvu - objasnio je izvor.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: OVDE JE ODRASLA: Ovako izgleda porodična kuća Mije Borisavljević u Valjevu! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Ana Ivanović

#Bastijan Švajnštajger

#Beba

'