AKTUELNO

Nova ljubav!

Aleksandra Mladenović (29) ponovo je srećna u ljubavi. Pevačica je u vezi s biznismenom Darkom Dobričaninom (28), ekskluzivno saznaje Kurir.

Prema rečima našeg sagovornika, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i među njima je odmah proradila hemija. Tek su na početku zabavljanja i ne razdvajaju se.

Foto: Facebook.com/Darko Dobricanin

Darko nije poznat javnosti, ali je naslednik ugledne porodice. Samo mali broj ljudi zna da je Aleksandra zaljubljena, a među njima je njena kuma Vanja Mijatović. Pevačica pokušava ovu vezu da sakrije od očiju javnosti. Međutim, pre neko veče je na Instagram stori stavila fotografiju Darkovog psa. On je bio kod nje u stanu, a viđeni su zajedno i na jednoj pumpi. Jasno je kao dan da su zajedno. Pevačica sija, nasmejana je, a i Darko je obasipa pažnjom. On nije deo javnog sveta, iako mu je porodica ugledna i uspešna. Vredan je dečko, obrazovan, voli da putuje po svetu, da izlazi. Interesantno je i to da Aleksandrine pesme obožava - priča naš izvor blizak paru.

I na društvenim mrežama Aleksandrinog dečka se mogu videti njegova interesovanja. Jasno je da je ljubitelj dobrih automobila, sporta i voli da uživa. Njih dvoje su se pre neki dan tek zapratili i na društvenim mrežama. Pozvali smo pevačicu. Ona je bila iznenađena kada smo joj saopštili da znamo ko je njen novi dečko i kroz osmeh poručila: - O privatnom životu više ne želim da govorim u javnosti. Tako da nemam komentar na vaše pitanje - bilo je sve što je želela da kaže na ovu temu. Nedavno je u razgovoru za medije opisala svoj emotivni život, neposredno pre nego što je upoznala sadašnjeg izabranika:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kad mi bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da, kada nađete dečka i kažete "ovo je pravi, udajem se 100 posto", na kraju ostane samo konj - rekla je ona u svom stilu.

Foto: Facebook.com/Darko Dobricanin

Autor: Pink.rs