AKTUELNO

Šok nad šokovima!

Asmin Durdžić oglasio se nakon poslednjih novosti o njegovom porno snimku, koji je prema najnovijim saznanjima nastao u sobi jednog poznatog prestoničkog hotela. Asmin je odgovorio i na navode da je na klipu s muškarcem, a otkrio je i nove detalje koji će šokirati naciju.

- Nisam dobro. Kako da bude budem dobro kad sam čuo ovakve gluposti da sam bio sa muškarcem?! Taj snimak je nastao pre dve godine, ja nisam dao medijima taj snimak. Sita je odmah dala izjavu nakon toga, to mi budi sumnja da ga je ona možda i poturila u medije. Ona neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložiću snimak na sudu, pa ćemo videti sve. Zna Sita da nije u pravu, ona nema para za advokata, njene priče su šuplje... - kaže Asmin za Pink.rs, a kad smo ga pitali u kakvom su odnosu sestre Ahmić bile tada kad je nastao pomenuti snimak, poručio je sledeće:

Foto: Instagram.com

- Sita i Aneli nisu pričale do ulaska u Elitu. One nemaju odnos kao dve sestre, samo se svađaju, sad se odjednom slažu. Aneli je rekla da ulazi u Elitu, pa su se pomirile, jer je ona Siti obećala deo novca od učešća - tvrdi Durdžič i otkriva da mu nije smetalo što je bio uporedo sa dve sestre, kao i da je u hotelu pored njega i Site, kako tvrdi, bio i njegov drug, ali i još jedna devojka.

- Nije mi smetalo tada. Ona je mene molila da završim u nju, ja u šoku. Onda je moj drug bio tu i rekao da ona meni plati. S nama su u hotelu bili drug i još jedna devojka - poručio je Asmin.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs