AKTUELNO

Spreman da sazna istinu!

Tokom jedne od emisija "Pretres nedelje" otkrivena je nesvakidašnja situacija u kojoj se našao Darjan Radumirović, a koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Naime, učesnik "Elite" insistirao je na sprovođenju DNK analize kako bi utvrdio da li je otac devojčice koju njegova bivša partnerka ne želi da prizna kao njegovu. 

Foto: Pink.rs

Ova situacija je izazvala mnogo spekulacija, a Darjan je bio odlučan u nameri da sazna istinu, uprkos brojnim konfuznim pričama koje su dolazile od strane majke deteta.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Darjan je danas izveden nakratko iz rijalitija kako bi otišao na Biološki fakultet zbog uzimanja uzorka za DNK analizu i on će uskoro saznati da li je otac devojčice. Tom prilikom ekipa našeg portala uslikala je Radumirovića koji je sve vreme imao ozbiljan izraz lica.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Radumirović je nedavno javno ispričao da je upoznao devojku na moru sa kojom je imao avanturu, ali nije bio siguran da li je dete zaista njegovo. Iako prvobitno nije zahtevao DNK test, situacija je postala sumnjiva kada je majka deteta izbegavala da se to dokaže, čime je podstakla Radomirovića na odluku o testiranju.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs