AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta čita.

Kako je Saška Karan poznata kao neko ko komentariše skoro svaku situaciju koja se dogodi u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga", zanimalo nas je da li je ona u spoljašnjem svetu takva, a njen suprug Aleksandar Gazivoda za naš portal ljubazno je odgovorio na sva pitanja.

Pa, u principu, da. Ima neko svoje mišljenje i misli da je uvek u pravu. To je njena karakterna crta, pa bez obzira na to da li je u pravu ona to skreše odmah.

Foto: Printscreen Facebook

Kada smo ga upitali da li bi bio iskren da prizna da Saška ponekad ume da pretera kada je u pitanju njen stav i ophođenje prema ostalim zadrugarima, on je kroz smeh dao potvrdan odgovor.

Da, nemojte, molim vas, svaki dan po jedno pet puta. Svaki dan bude: Ćuti, ćuti, ajde. Saška ima jako malo prijatelja, zato što mnogo traži i to je to.

Aleksandar je otkrio i da on i njegova ćerka skoro svakodnevno dobijaju poruke uvredljivog akaraktera od obožavalaca drugih zadrugara, a su fanovi Jovane Tomić Matore preterali i čak i pretili Saški i njenoj porodici.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Najlošija poruka stigla je od Matorinih fanova. Dobili smo neku poruku koja je bila u smislu "Dabogda ti muž umirao u teškim mukama, ćerka isto tako". Jako mi je bilo teško kad sam to pročitao iz neke ljudske strane. Mi smo mnogo voleli Matoru. Ona je stala na Mikijevu stranu pa su zbog toga pale teške reči.

S obzirom na to da su Saška i Matora bile u i te kako dobrim odnosima, bilo je začuđujuće što je ona tako ishitreno prenela vesti koje su stvorile napad panike i nemira u kući, pa smo ga pitali da nam objasni kako je Saška došla do informacije da se otac odrekao Jovane i šta se to u njihovom odnosu dogodilo, pa se sve okrenulo za samo jednu noć.

Foto: Printscreen Youtube

Kad je Saška bila za Božić, Miljana je izbacila nekoliko klipova koji su bili najzanimljiviji, a između ostalog smo bukvalno rekli za Matoru... kada sam bio u Šimanovcima gost, bio je drug od Matore. U jednom momentu je rekao da je njenog oca sramota, a i nas je sramota zbog toga. A mi smo Saški rekli da pazi i da je emotivna, ispričali smo joj to. E, kad su se posvađali, ona je to iskoristila.

K. Ristić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'