AKTUELNO

I dalje se vodi polemika o odnosu ovo dvoje ukućana.

Gledaoci su budno pratili svako dešavanje u Beloj kući, a jednom od njih je zapalo za oko nešto veoma interesantno. I te je bio nerazjašnjen odnos između ovo troje takmičara, pa je voditeljka precizno postavila pitanje Filipu Đukiću:

-  ,,Vređao si Marija Anu da je bolesna i branio Kiju, a onda si ipak odlučio da se pomiriš sa bivšom. Je l ti žao što si stavio tačku na odnos sa Kijom?

S obzirom na to da je pitanje izgubilo smisao kada se Miljana Kulić odmah oglasila, tema je otišla u neki sasvim drugi smer.

Foto: TvPink Printscreen

Imali su s*ks u 6 ujutru, ja videla. Grlili se, spavali zajedno, Vređao je da je ku*va, da je plastična i da je dvolična. On je bio odozgo, ja sam pogledala u kameru da li je usnimila to - rekla je Miljana.
Videla sam da ga je zagrlila, pa je zasvrbela ribica, pa je prešla spreda - dodala je Maca.

Zbog ovih komentara, Marija Ana se oglasila povodom ovoga, pa je ukratko objasnila šta je problem u njihovom odnosu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam legla u krevet, on je pokušao nešto sa mnom. Rekla sam mu da ne mogu da imam ništa sa njim, on se na mene naljutio, vređao me i to je to.

Vidno iznerviran, FIlip je odlučio da joj saspe sve u lice, zbog toga što smatra da u ovom slučaju Marija Ana i te kako glumi moral i dostojanstvo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle ove rekonstrukcije događaja da i ja kažem svoju verziju. Ona ovde sada glumi neko ludilo i neku dobrotu. Nervira me što si sve to već radila, a sad si kao svetica. Folira se, ispod pokrivača kaže jedno, a ovako drugo. Priznaj šta si radila ispod pokrivača, ajde! Nemoj da mi glumiš ovde neku damu! Ajde zakuni se da ništa nismo radili ispod pokrivača? Znaš na šta mislim, ali nije bilo se*sa - rekao je Filip.

Ova rasprava je bila žestoka, a desilo se još toliko toga što možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta, pa i prokomentarisati kakvo je vaše viđenje o svemu ovome.

K.R.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Miljana Kulić

'