AKTUELNO

Ukućanke su se u potpunosti oslobodile kada su u pitanju priče o bivšim momcima.

Iako često izjavljuju da im smetaju priče i detalji iz njihovog privatnog života koje se svakodnevno iznose u javnost, Kristina Kockar i Luna Đogani apsolutno nisu imale problem da ispričaju neke svoje momente.

Naime, Luna je u razgovoru ponovo spomenula svog bivšeg dečka Srđana Sarića, a priča je bila na temu prevare i kakvo je njihovo mišljenje o tome.

Foto: Printscreen Instagram

Ja moram ponovo da spomenem Srđana. Mi smo imali lepu vezu, tretirao me kao princezu. Ja sam jednom saznala da se dopisivao sa nekom devojkom, i prešla sam preko toga, ali mu nikad više nisam verovala i to je puklo - priznala je Kija.

A kako je uobičajeno da Luna pominje samo jednog od svih bivših momaka, ona je odlučila da se ugrize za jezik, pa je tako ispričala za još jednu situaciju.

Taj prvi dečko sa kojim sam bila, prevario me sa drugaricom. Uhvatila sam ih u wc-u kako se ljube. Prešla sam preko toga i nikad nisam htela da se svetim. Ali sam se ohladila, ostavila sam ga i on je hteo da crkne, nije mogao da podnese da mi više nismo zajedno. Sve sam Bog vrati. Od tada sam rekla nikad više ne bih prešla preko prevare.

Kristina je pomno slušala osobu koja je nekome preotela muža, pa je iskreno ušla u razgovor sa njom i ispričala svoju stranu priče i kako je ona u takvim situacijama funkcionisala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako ja sad posle svih situacija i iskustva da verujem u sve? Ali, ja sam takva. Verujem da nisu svi isti, meni je samo bio šok, jer nisam to očekivala od njega. Ja sam njemu dala previše slobode. On je mogao da radi šta god je hteo. Ne samo sa njim, nego sa svakim. Zato kažem, svi misle da smo u ozbiljnoj vezi, a ja nisam. Moja prava ozbiljna veza da se baš posvetim to je on, za ovo ostalo uvek sam znala ima rok trajanja i to je to. Nije ni on kriv u smislu zašto se tako osećam, ali svaki je takav. Zaista sam mislila da je on drugačiji, a onda sam shvatila da u biti su svi isti. Ja sam prema ostalim momcima bila kreten- priznala je Kija.

Poznato je zbog čega se Kija ovako oseća, ali zašto Luna i dalje priča samo o svom bivšem dečku Srđanu, ostaje misterija.

K.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'