AKTUELNO

Šok!

U toku su Pitanja gledalaca. Voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Marka Janjuševića Janjuša:

Zašto nisi rekao Kiji Kockar u lice ono što si pričao Aneli?
Ona je jedina osoba koja me je poremetila na Elitoviziji. Ona se kao sažalila na mene, a tako se videla promena prema meni od Zadruge 3. Njena majka je boravila ovde deset meseci, ja je nikada nisam uvredio, a ona ima averziju, ko god da je prevario, njen je neprijatelj. Ona je je jedino išla ka tome da podbode i mene i nju, a mene njene lične frustracije ne dotiču. Ona daje podršku drugim ljudima, a dala je podršku i Bojani i Anđeli, dolazi do nekog, konkretno njenih roditelja koji su protiv svega, a ako su ti roditelji loše, a ti podržavaš njih dve, ti radiš protiv tih roditelja. Ona je ušla u zadrugu 1 sa medvedom koji je dobila od jednog momenta. Glupo je što je komentarisala neke stvari,a namerno je nju provocirala a i mene,pitanjem da li neko radi. Nju je narod doveo do prvog mesta, a ona je prozvala Aneli umesto da joj da podršku.Ona je žrtva jer ju je prevaio muž, a napada Aneli. - rekao je Janjuš

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne smatram udatom ženom, jer je mene muž ostavio - rekla je Aneli.
Milane to bi bilo isto kao da ja dođem Ša da napadam jer je on prevario ženu - govorio je Janjuš.
ja sam rekla da hoću da se razvedem, a on je rekao da njega ne zanima ni čovek koji nas je venčao, niti da ga zanima naš brak, on kaže da to ne smatra brakom. Njemu vera nije smeta, a ona meni kaže da se ja odlučim da li sam udata ili ne.- rekao je Janjuš.
Ona traži razumevanje za svoju bol jer ju je muž preavario pre 7 godina. Ponovo je pomenula Slobu, ona je pevala pesmu Lako ti je biti veran kada te niko ne gleda,. Ona je ljubomorna na njega, i njegov tamenat, on puni klubove, najveća zvezda. Ona treba da bude zahvalna za neke stvari, a ne tako da se ponaša osoba koja radi na televiziji. Ona je celu noć lagala. Gde je njoj podrška, nema je više, kuka za Slobinim ku*cem - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli peva bolje od nje. Ona i ja smo bili jako dobri u kecu, a sada leči frustracije - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.