AKTUELNO

Iako je nedavno obukla belu venčanicu, to ne bi bio njen izbor za taj poseban dan.

Atraktivna voditeljka Televizije Pink Radmila Radenović nedavno je svoje fanove na društvenim mrežama iznenadila fotografijom u venčanici i sa velom na glavi. Mnogi su pomislili da je odlučila da izgovori sudbonosno "da", ali to se još uvek nije dogodilo.

Foto: Instagram

Muškarac koji bi mene osvojio i za koga bih se udala mora da bude veliki kao planina i jak kao stena. Trenutno takvog nema pored mene i generalno mislim da se još nije rodio - rekla je Rada.

Kao jedna od najlepših dama sa domaće javne scene pravo je čudo kako je ostala neudata, a sada je otkrila i koji je razlog tome.

Ozbiljno doživljavam brak i to je razlog zbog kojeg se nikada nisam udala, iako sam imala mnogo udvarača. Babe kažu nikad ne treba reći da nešto nikada nećeš uraditi, a ni ja nisam isključiva po prirodi. Nikada ne generalizujem situaciju, tako da ostavljam i mogućnost udaje - uverava Rada i otkriva kako bi izgledalo njeno savršeno venčanje:

Foto: TvPink Printscreen

Moja svadba sigurno ne bi bila tradicionalna. Smatram da sam žena srednjih godina, koja je pritom i majka, i znam da sam daleko do mlade neveste. Ženi kada dođe u zrele godine ne priliči da nosi belo, boju mladosti, nevinosti i čednosti. Ako bih se udala, to bi bilo u odelu svetlijih boja.

Podsećamo, Rada je majka osmogodišnjeg Petra, koga je dobila u vezi sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem.

Pink.rs

#Rada Radenović

#voditeljka

'