AKTUELNO

Potpuno hladna!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Aneli Ahmić

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Aneli: Da li znaš da smo se uvjerili da ne lažeš ništa, on je toliko nisko pao da je klip svog orgijanja sam postavio?
Ja objašnjavam ko je on, znam kako diše čovek, on je objavio to iz razloga što prati mene i Janjuša i da bi mene povredio, kao on je mene varao i sad ja kao da se osećam loše, to su neki očajnički potezi. Kao Stanija kad je rekla da je on bio u Dubaiju sa drugom devojkom dok sam ja bila u Bosni, to nije bilo moguće jer smo stalno bili na kameri. On je hteo mene da povredi, sad kad vidi da ja imam odnos sa Janjušem, to je uradio da vidi moju reakciju, tako da je to sve toliko providno da to nije realno. On je mene ubeđivao da me voli najviše na svetu i da me nikad nije prevario. Ja sam napala jednom sekretaricu jer je pričala sa njim previše privatno, on je mene tada udario i toliko me je napao zbog toga, tako da se ja ne čudim ni sa čim šta on radi. Ja se njega ne bojim, ne zanima me, ja znam da sam čista zbog mog braka i svega ostalog tako da više nemam reakciju, taj čovek je monstrum -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad neko ode u hotelsku sobu da se je*ava očigledno je da je on platio sve to, čovek je bolestan i to je to, samo da se zaobilazi ta familija -rekao je Đedović.
On je spreman na sve, totalni je bolesnik, sa njim ne treba imati posla, treba da se bori za Noricu zajedno sa Janjušem, obrukao je celu porodicu i njegovu i tvoju -rekla je Miljana.
Nije dobar otac onaj koji gaji dete finansijski nego onaj koji brine o budućnosti svoga deteta a njihovo dete će morati da se stidi očevim radovima eksplicitnim -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.