AKTUELNO

Miki Đuričić je iskreno odgovorio na pitanje koje su postavili gledaoci televizije Pink.

U Belu kuću stigla je voditeljka Katarina Nikolić, koja će postavljati ,,Pitanja gledalaca". Među prvima bio je i Miki Đuričić kome je bilo postavljeno pitanje: ,,Šta to toliko imaš protiv Mace i Kije"?

Takmičar je kao i uvek bio iskren i otvoren da kaže nešto što već, kako on kaže, ceo svet zna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da se ne pravimo budale, svi mi znamo ko je Maca i čime se ona bavi. Nije to problem što se ona time bavi, al da mi takav neko priča o moralu, pravdi i poštenju... Poslali nam budalu, ona postala zvezda a ljudi ne veruju da je ova žena na televiziji. A ova druga gospođa na koju sam se ja sažalio, bio sam u fazonu kapiram te šta to radiš, jadna žena ovo ono, a na kraju se ispostavilo da ona uopšte nije jadna žena, ona je džukela. Ona je Slobu optuživala za sve i to je palo za sumnju. Tu ima neodgovorenih pitanja, to toliko vređanja, oni bili u braku i nisu imali se*s. Pa normalno da će da te vara. I ona sad kao: "Jao, đubre"! I ona kao ima odgovor na sve, njoj se Sloba nije sviđao više, prošla je strast. Svi smo svesni da su se ona i magični brka je*ali. Ne znam što ne priznate. Ovde se samo vi folirate - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Iako je ovo već nekoliko puta izjavio, ni ovoga puta nije štedeo reči da na najbolji mogući način iskaže nešto o čemu ceo region zna, a ćuti. Sada je ponovo bacio crv sumnje svima da se ponovo zapitaju kako je moguće da pomenute ukućanke Kija i Maca i dalje prikrivaju svoju prošlost, kao i dešavanja koja su zapalila sve društvene mreže, a istovremeno i  šokirala gledaoce.

K. R.

#Kristina Kockar

#Maca Diskrecija

#Miroslav Miki Đuričić

'