AKTUELNO

Rat između porodice Kulić i Ivana Marinkovića traje godinama, tj. od momenta od kako je Miljana Kulić, sa kojom Ivan ima dete, malog Željka, Marinkovića u detetove papire, kako su sami pričali, gde treba da stoji ime i prezime oca, upisala samo "NN", tj. "nomen nescio", neodređena osoba.

Miljana je tokom trajanja "Zadruge 6", kako ona kaže, dozvolila malom Željku da zapravo tokom trajanja rijalitija upozna svog oca Ivana, sa kojim je ostao u dobrim odnosima i po napuštanju rijalitija. No, međutim, komplikacije kreću nakon Željkovog rođendana, kada Marinković ponovo ulazi u rat sa Kulićima, te tom prilikom počinju da kompletno izbacuju prljav veš.

Foto: E-Stock/TikTak, Pink.rs

Ivan je često na meti osuda od strane cimera zbog svog odnosa sa malim Željkom, a tokom jedne od rasprava sa Milenom Kačavendom, zakleo se u decu, što je očigledno, Miljaninoj mami, Mariji, zasmetalo.

Foto: Pink.rs/J. Kukuljica

S obzirom na to da joj je zasmetalo, odlučila je da se hitno oglasi putem svog instagram profila, te je direktno udarila na Marinkovića i potkačila ga za njegovo očinstvo.

- U čiju decu se kune Buđola u raspravi sa Kačavendom? Može da se kune samo u Bekanu - psa, jer samo njega čuva i gleda - napisala je Marija Kulić.

Foto: Instagram.com

Autor: N. Ž.