AKTUELNO

Halid Muslimović decenijama je u braku sa izvesnom Adelisom, a sada je ispričao anegdotu iz perioda kada su se upoznali.

Pevač je poznat kao veliki zavodnik. On je napravio lukavi trik da vidi koja će devojka da nasedne, tako što je njih tri pozvao u kafanu u različito vreme.

- Ja sam imao tri devojke. I zakažem jednoj u osam, drugoj u devet i trećoj u deset sastanak. Adelisa je bila ova što je trebalo druga da se pojavi. Ja sam se sakrio u ćošku i gledao. Prva što je došla u osam čekala je do osam i dvadeset i otišla. Adelisa je došla u devet i čekala. Treća što je došla u deset isto je otišla posle dvadeset minuta. Adelisa je čekala do pola jedan dok se ja sa društvom raziđem. Tako je dobila prednost - objasnio je Muslimović.

Foto: Instagram.com

Adelisa se ranije bavila pevanjem, kako je rekao. U braku su dobili ćerku Lejlu i sina Enisa.

- Adelisa je bila popularna, radila je sa svojim bendom. Imala je jednu pesmu „Vozovi“ koja je već počela da se vrti po radio stanicama. Onda je počeo taj prokleti rat koji je sve poremetio. U tom trenutku smo počeli našu vezu koja je eto održala se do danas. Imamo dvoje dece i troje unučadi -izjavio je pevač za "Zvezde - Granda specijal".

Podsetimo, mediji su naširoko pisali i o Halidovom skandalu sa bivšom ljubavnicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs