AKTUELNO

Paja je video da postoje svetleći snoubordovi i želeo je da stvari uzme u svoje ruke.

U predhodnoj epizodi emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu, imali smo priliku da vidimo dogodovštine sa Stare planine, kao i delić atmosfere sa nastupa popularnog repera Surreala. U novoj epizodi imaćemo priliku da vidimo nove dogodovštine sa Stare planine, kao i nove trikove i fore koje je voditelj i autor emisije „Ne zman di teram“ Miloš Pavlović – Paja pripremio sa ekipom sa Stare planine.

Foto: Promo

Sa nestpljenjem čekali smo drugi deo avanture sa Stare planine i odmah je 27. epizoda krenula sa vrlo korisnim savetima. Pod geslom NAUČI NEŠTO – Paja je objasnio kako se pravi soubord daska sasvetlećim elementima. Paja je video na internetu da postoje svetleći snoubordovi i želeo je da stvari uzme u svoje ruke. Ne samo da je osposobio dasku da svetli, već je i pokazao kako je došao do željenog rezultata. Ovakva daska definitivno najbolji efekat ima u noćnoj vožnji.

Foto: Promo

Imali smo priliku da u prošloj epizodi emisije „Ne znam di teram“ upoznamo instruktora snouborda Tošu – Toleta 3ku. Toša je i sada jedan od glavnih aktera i on je zajedno sa Pajom osposobio svoju dasku sa svetiljkama i bio je potpuno rešen da proveri njenu funkciju.

Foto: Promo

I ako ste mislili da ovi momci ne znaju di teraju – sa daskama koje sijaju u mraku, sada će definitivno znati.

Uz zalazak sunca na Staroj planini, poznatom skijališti u Srbiji, kroz šumske puteve – Paja i Toša su se nesmetano probijali sa novoosposobljenim daskama, ali su usput pokazali sjajne trikove na snoubordu koji sa nadograđenim svetlima deluju još impozantnije.

Foto: Promo

Toša je bio oduševljen izumom i obradovalo ga je što pored skakanja i trikova svetiljke se nisu odlepile i duboko veruje da će sa svetlećim snoubordom noćne trke biti još bolje.

Foto: Promo

Ovi momci dolaze svetleći na velike ekrane – već u petak u 19 časova na RED TVu. Trudite se da ne propustite ovu, bukvalno, sjajnu emisiju – ali ako da, tu je repriza u subotu od 13 časova na RED TVu.

Autor: S.P.