AKTUELNO

Smatra da je monstrum!

Nakon Asminovih optužbi oglasila se Sita Ahmić za Pink.rs i dala svoj sud o Asminovim tvrdnjama. Sita nije štedela bivšeg zeta, već je osula drvlje i kamenje po njemu. Ahmićeva je pomenula i poklon koji je Nora dobila od oca, ali kako ona tvrdi smatra da ga on nije kupio.

Foto: Pink.rs

Čovek je redak slučaj psihopate. Sa ovim je pokazao da laže sve od prvog dana. Jasno mi je da ljudi koji su bili u nedoumici, sada im je jasno o kome se radi . Sramota me je što sestra ima dete s ovakvom osobom . Ja ću ovo pregurati jer je evidentno da je sve laž. Koliko monstruaozan moraš biti da pustiš svoj video u javnost, pritom izjaviš da sam na videu ja. Jadan on, smatram da zeli biti mega popularan pa je pustio video i ukazala mu se prilika da mene ocrni i digne pricu oko sebe na visi nivo . - istakla je Sita.

Foto: privatna arhiva

Sita Ahmić se osvrnula i na poklon koji je Asmin Durdžić poslao ćerki Nori za rođendan.

Ništa on plaćati neće jer on nema centa, nas rođak je kupio narukvicu Nori i doneo 500km (250) €. Pokusavao je zataškati da nije on kupio već Asmin, ali sam ja prepoznala zlataru po kutijici koja je u Sarajevu i kupujemo u njoj - otkrila je Sita.

Autor: N.P.