AKTUELNO

Puno joj je srce!

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana da naprave veliko svadbeno veselje koje nisu pre dve godine kada su se venčali u crkvi pred Bogom. Osim bliskih ljudi iz sveta estrade, prisutni će biti i njihovi prijatelji i rodbina, a među prvima je došla Slobina majka Draginja.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Ona se za ovu priliku svečano obukla, a osmeh sa lica nije skidala. Draginja je otkrila da se sjajno oseća i da jedva čeka veselje da počne.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Super se osećam, spremna sam i kolo da zaigram. Jelena je super nemam zamerki. Pesmu koju ću naručiti neću da vam otkrijem, to je tajna - poručila je Slobina majka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Podsetimo, Sloba je pre nekoliko godina ostao bez oca, koji je preminuo u novogodišnjoj noći, a koliko mu majka znaci, uvek je javno isticao.

Video: Pink.rs/N. Brajović

- Često idem kod majke, posećujem je. Mnogo smo vezani ona i ja, još otkad sam rođen. Pogotovu sad. Nije sama, o njoj brine i moja sestra, ali uvek me zaboli kad nisam pored nje. Trudim se da je što češće posećujem, i ja i moji bliski ljudi. Nju sve zanima, volela bi da se što pre oženim, da postane baka, a ja ću dati sve od sebe da ona to i doživi - pričao je Sloba u "Premijera - Vikend specijalu".

Autor: Pink.rs