AKTUELNO

Pogledajte intervju Radanovića za Pink.rs!

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena rešili su da danas naprave veliko svadbeno veselje, ali i prvi rođendan sinu. Sloba i Jelena vodili su vodili računa o svakom detalju, kao i o dekoraciji restorana koja ostavlja bez daha, a pred početak svadbenog veselja Sloba se pojavio zajedno sa Jelenom pred zvanicama i pozdravio predstavnike sedme sile.

Sloba je u kratkoj izjavi za Pink.rs otkrio da neće imati prvi ples, već prvu pesmu, te i da će pevati " Tri u jednoj" dok će mu Jelena posvetiti "Menjam pijuna za kralja".

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- Imamo strašnu tremu jer se treći put venčavamo. Grozan mi je osećaj u venčanici, kao da sam u konzervi, steže me i žulja, jedva čekam da je skinem - rekla je Jelena.

- Meni je prelep - nadovezao se Sloba s osmehom i dodao.

- Zapevaću joj: Tri u jednoj i žena i sestra i drug. Oprostite mi moju ružnu prošlost. Nismo našli maslinasto odelo, nisam našao broj - rekao je Sloba i otkrio da li je istina da je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

- NIsmo zabranili telefone, nego smo zamolili goste da ne postavljaju snimke na mreže gde se vide naša deca - poručio je Sloba, a Jelena se nadovezala:

- Mi prvo nismo hteli da otkrivamo ništa jer kreće Slobin šou ''Pevaj sa mnom'' gde će biti otkiveno mnogo detalja iz privatnog života, pa smo ove kadrove hteli da prikažemo tamo.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Pink.rs