AKTUELNO

Haos!

U toku je još jedna debata. Učesnici danas debatuju o tome ko više laže, žene ili muškarci. Maja Marinković smatra da muškarci mnogo lakše manipuliše i uspevaju da osvoje devojku na osnovu svojih laži koje upućuju samo kako bi lakše došle do plena. Uroš Stanić izneo hit optužbe na Majin račun, nazvao je sponzorušom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, ja zastupam stav da više lažu muškarci jer oni uvek žele nešto zarad višeg cilja, lažu da nisu oženjeni, da vole svoju ženu, nikada nisu voleli tako ludo kao kad žele da dođu do nekog cilja, takođe iskustvo mnogo govori koliko neko dobro manipuliše, muškarci su spremni na sve da lažu i mažu. Muškarci lakše mogu da zataškaju neke stvari i da se to ne provali po njima. Glavni razlog laganja je da se dođe do lakog plena, da li je to seks ili veza, finansijska korist, zato devojke treba da se upoznaju sa tom osobom jako dobro, da saznaju stvari o njihovom životu i prethodnim vezama i iskustvima. Psihopate možeš odma da prepoznaš, oni koji su smireni i fini oni su najopasniji i spremni na sve, ne smeju da se razvedu da im žena ne bi oduzela imovinu, pa onda te ljubavnice lažu. Kao sa hranom tako je i sa ženama, ne možeš stalno da jedeš istu stvar, dosadi ti vremenom, tako je i sa ženama, partneri moraju da pričaju i da rešavaju svoje probleme razgovorom. Mnogi se ku*vaju i varaju pa se nikad ne sazna, kaže se ono što ne znaš to te i ne boli. Postoje žene koje zažmure na jedno oko i zbog finansija ili bilo čega ne žele ni da znaju da li ih je muž prevario, moraju svašta da trpe -rekla je Maja.
Meni je mnogo teško da branim muškarce zato što sam uvek na strani žena ali pokušaću. Žene lažu zbog lično interesa i cilja, itekako i žene lažu, Maja je ovde rekla da su žene svetice ali itekako nisu, postoji i druga strana medalje. Ja nikad nisam bio sa ženom, ovo pričam iz stvari koje sam čuo. Znam za devojke koje su pričale da ih boli glava i da ne mogu da imaju odnose a ustvari idu sa drugim se je*avaju, to su te sponzoruše koje rade svašta zbog novca. Majo eni je žao što si se ti viđala sa Duškom Tošićem i Desingericom, odakle tebi pare za te silikone i sve ostalo -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jako ružno što spominješ ljude iz spoljnjeg sveta, ja sam sve što sam uradila na sebi zaradila u rijalitiju, meni je kartica puna. Ja nisam bila ni sa jednim likom kojeg si naveo, ja sam sve ovo demantovala -rekla je Maja.
U mojim odnosima laži nema, kod mene je sve transparentno, moj bivši dečko je bi on je imao ženu pa je završio sa njom, zato što je otkrio vremenom šta je. Ja želim da bude samo moj -rekao je Uroš.
Neki muškarci se istripuju kako će da me ra*vale, hoće kao da me preobrate i misli da je Bogom dan, jednom me je jedan lik danima muvao i odvezao me kući i zapamtio gde živim. Ja sam bila bolesna i on mi doneo gumene bombone i sve i ja se tu poljubim sa njim. Mi smo se potukli u kafani jer mi je određivao koliko ću da popijem. On je imao neki švabicu i lagao je da je lažni mafijaš -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.