AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević je nakon sukoba Ivana Marinkovića i Marka Đedovića, dao reč Mileni Kačavendi, koja se kroz njihovu svađu provlači, koja je bez dlake na jeziku progovorila o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je u pravu, naravno. Da vratim na početak, zna Ivan da sam ja ovde prvi put učesnik, ali da ja nisam pala s banane i da nisam ušla da volontiram ovde iz Smedereva. Kada smo se Ivan i ja dopisivali, vrlo kratko, on je meni uputio podršku i tako dalje. Ja sam ušla ovde zbog svoje priče konkretne, ponuda je bila takva da se ne odbija, kraj priče! Ja nisam ni sanjala da će Đedović ući ovde, a ono što sam znala o njemu je ovo što Ivan priča da se on druži s nekim, izvuče informacije i onda ti je*e majku. Zašto su me upozoravali?! Znali su da će postojati dve opcije, znači ili da ćemo biti krvni neprijatelji...Mene ti Ivane potcenjuješ, ja nisam neko ko mora išta u životu...Ja sam do sada pamtila šta treba da kažem, sada pamti ti da repliciraš. Na mene niko u životu ne može da utiče, moj ugovor je moj ugovor, sa svima vama, Markom Đedovićem, Lepim Mićom i bez svih vas. Meni je vrlo zabavno da ti poznaješ ljude koje i ja da imaš takvo mišljenje da si me potcenio. Vi ovde, generalno svi, terate tu neku rijaliti priču. Ono što se meni dopada, mnogi su rekli da ću biti Mićin zamenik da zakuvavam sve i da držim donji dom, pa onda da sam ja Đedovićev pulen kog on obučava za ne znam ni ja šta. Što se tiče dirigentske palice, ja sam svoj autoritet napravila i stekla, ne time što sam dobra sa Markom Đedovićem, ja sam vrlo dugo stajala i izlagala maltene po celu noć i na kraju opravdala mnoge stvari zbog kojih sam ušla i koje su tačne - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

To za mene nije autoritet. Da, ja mislim da spušta ona loptu - rekao je Ivan.
Ako je ona dupljak zbog toga, onda si i ti zbog trepavica - rekao je Đedović.
Rekla je svašta Lakiću, sada vidim da ste do ja*a. Pritom, meni ne treba potvrda, ustao sam ovde prozvan. Kada pričamo o argumentima, evo vam argument - rekao je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što je Miljana izašla, vas troje sedite tu kao velika srećna porodica, još samo fali Goca Tržan na sve to...Ti i Miljana ste napravili katastrofu od života - rekao je Đedović.
Meni je ozbiljan kompliment da misle da sam ja neko mu*o i da Đedović koji ima uticaj na celu kuću, da je baš mene odabrao da obučava za nekakve dirigentske palice. Ne mislim uopšte da je Marko budala da bi sa mnom provodio vreme iz nekih određenih razloga, a da ne misli bar delom da sam normalna...Da ti kažem, neka misli, što se perfidnosti tiče, toliko se ukućana hvatalo za odnose sa nekim učesnicima, Bojanom, Lakićem, Žanom, Lejdi Di...Niko me nije do sada vide da se svađam van stola sa nekim. Što se Ivana Marinkovića tiče, on je meni tokom dopisivanja rekao da neće ući. Ja imam neka saznanja za njegovo moguće učešće u sezoni i od kada je ušao, gde sam ja želela da on uđe da bi se razrešila priča oko Lakića dok je mene pljuvao da gradim karijeru na tuđoj nesreći, sve vreme ćutim i pratim. Te seljačke fore kao kada mi jedemo, pa kao da sklonimo mrve i to. Sad, milion sitnica ima koje sam registrovala samo da vidim dokle će. Afera "tepsija", u gomili te neke štroke nalazi se prljava tepsija, ja je perem, dešava se situacija da pitam Terzu, dečko mi daje, a Marinković nam kaže: "Šta će tebi dve?! To je bila moja tepsija". Ja sam uzela prljavu i oprala je, nisam je nikome oprala iz ruke...Ja danas treniram, on kao u prolazu: "E Milena, ko je razbio parfem u garderoberu?" - rekla je Milena.
Zato što si jedina iz garderobera koja je bila napolju u tom momentu. Ispred tvog i mog garderobera je razbijen parfem, normalno je da tebe pitam. Ti koji pljuješ Milenu kod mene, a sada kao nešto. Ako ja pljujem Milenu kod tebe, zašto ti koji je poštuješ i voliš kako kažeš, ne kažeš meni da je ne pljujem- rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pre deset minuta rekao da si hteo da proveriš kakav je vaš odnos - rekao je Samir.
Od kad si ušao, bili smo u korektnim odnosima, počeo si da dr**š Žanu, rekla sam ti da mi je neprijatno to što je dr**š što sedi između mene i Đedovića...Pustila sam, gledam šta radiš, peckaš me, čačkaš me, prva i ozbiljna stvar je bio onaj tvoj skok za Miljanu Kulić, hteo si da me navedeš da je**m mater Miljani Kulić. Ja budala nisam! Broj dva, moje pravo je da sedim, čekam i slušam. Ima dana, ovde smo još pet meseci - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.