AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je novu temu, tj. dotakao se svađe i odnosa Ivana Marinkovića i Marka Đedovića, o kom već danima unazad bruji javnost.

Sinoć si rekao da si shvatio šta je njegova igra, da hoće tebe da zavadi sa Kačavendom i da nije ni svestan kako si ga ti...On je rekao da nisi uspeo da opravdaš ono što je bilo na klipu, rekao je za Kačavendu da je perfidan igrač i da je tripl rijaliti igrač, da je siguran da se ona na silu druži sa tobom - rekao je Milan.
To su upravo stvari zbog kojih sam ja apsolutno siguran u namere Ivanove bio, jer je krenuo sa Žanom vezano za sedenje. Milena i Žana su se uvukle u tu igru. Kada god je bilo nešto za mene i Milenu, on je govorio da se Milena plaši mene i ostalo. Sve i da jeste tako, neće biti tako, a i nije tako. Ja sam sa njom i Matorom pričao o mnogim stvarima, znam da postoje klipovi, sve ono što sam pričao je apsolutna istina. On je sam za stolom rekao da ima taktiku, pa je promenio, pa je bila ironija...Milena je paljevina i bila bi podogno tlo za takve stvari i onda njoj ostane u pameti, pa posle skoči...To su smešne stvari, kompletne su budalaštine - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si u jednom momentu da je njegova igra providna - dodao je voditelj.
Pa da, upravo zbog tih nekih stvari. Neke upadice koje meni nisu jasne, ako imaš konflikt ustaneš i kažeš. Mislio sam da je ozbiljniji, ali mi ove godine nešto klimata. Ne verujem da je poenta ona tepsija oko koje su se zakačili, jer mi je Milena rekla da joj je on nabacio u toj raspravi o tepsijama, nabacio Jelenine trepavice. Gomila nekih stvari uopšte nije razlog za sve i da negde postoje teorije i sve - rekao je Marko.
Rekao je da je spolja posmatrao komunikaciju tebe i Kačavende i da je shvatio da si ti taj koji diriguje ovde, a da to želi i Kačavenda - rekao je Milan.
Ivanova bojazan je da Milenu školujem za trenutke kada ja ne budem tu, a on verovatno želi da bude tu. I to mi se negde poklapa da je to razlog koškanja - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Markom nikada nisam bio u rijalitiju i znam kakav status ima kao rijaliti učesnik, vidim da i on ima neki rispekt prema meni kao rijaliti učesniku. Vrlo pristojno i korektno me je prihvatio i mene i Jelenu, ali smo vrlo brzo uvideli da postoji neki animozitet. Đedović i Kačavenda su dva dirigenta, mislim da je Kačavenda drugi dirigent. Mislim da se većina ljudi plaši Milene Kačavende, za mene to nije autoritet. Žana je tu za mene gledajući, bila kao palica...Kada bi puklo prijateljstvo između Kačavende i Đedovića, koje je za mene na klimavim nogama, bilo bi opšte rasulo. Stvar koju sam dokazao, ja imam sukob sa tom osobom, nismo spustili loptu...Glavni dirigent vas 98 odsto je Marko Đedović, a Milena Kačavenda je spustila loptu i pomirila se sa Radmilom, jer je na to uticao Marko Đedović - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.