AKTUELNO

Od kako je počeo "Pretres nedelje", aktuelni učesnici "Elite" polemišu o emocijama i hladnoći koju ima, kako kažu, Anđela Šparavalo kada je reč o obraćanjima njene porodice javnosti, u nadi da će svoju ćerku odvojiti od Bojane Pavlović sa kojom je u homoseksualnoj vezi.

Naime, Anđela sve vreme pokušava da demantuje navode da je bila intimna sa Lukom Majčicom, sa kojim je nešto pre Bojane bila u ljubavnoj vezi, a šta su oni radili zajedno u krevetu, pogledajte u linku ispod:

Foto: TV Pink Printscreen

No, međutim, Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, spomenu je bivšeg učesnika "Elite", Aleksandra Anđelića, istakavši da je Anđela u samom početku rijalitija, kako kaže, petljala sa njim, što je, takođe, Anđela pokušala da demantuje i opovrgne.

Za portal Pink.rs oglasio se upravo on, bivši učesnik "Elite", koji je otkrio šta se sve dešavalo, te je tom prilikom potvrdio da Munjez priča istinu.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Moram da se oglasim jer slušam ovu malu Anđelu koliko laže. Prvo, meni je šaputala koliko se zaljubila u mene tada i da ne zna šta da radi. Da ne može zbog svojih roditelja da se prepusti. Sve zna i sve je čuo Munjez kako je večeras rekao. I kako me je videla u karantinu i tako dalje. Da smo se dodirivali u kupatilu kuće odabranih i tako dalje. Njena majka je meni slala po izlasku kako je videla u Anđeli da je zaljubljena u mene i svašta još u tim prepiskama ima. Istina je da ja nisam hteo da se prepustim zbog tadašnje moje ljuubavne situacije koju sam imao spolja. Znači, neću da se neko ograđuje i da provlači da demantuje mene. Pritom, izašao sam odavno. A ne bih se ni oglasiuo ali zbog ovog nadimka "Aca kockar", moram, jer zna ta mala šta je meni predlagala i kakvi su planovi bili da sam ja ostao. U sve je upućen Munjez jer je znao tada šta se dešava - istakao je Aleksandar, te je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ta mala je htela da uđemo u vezu prvi naredni utorak na žurci, da želi da spavamo u zajedničkom krevetu ali da ne može zbog njenih jer je tako obećala majci. Da će plakati kada ja izađem i ako izađem znači svašta I onda nakon toga se smuva sa Majčicom. Njena majka mi šalje kolko je ina moralna i da je videla neesto u nama da mi se zahvaljuje što sam bio tubza nju, a ako opet neko pomene Aca KOCKAR izneću svašta još što kriju pojedinci još sa početka - dodao je on za Pink.rs.

Autor: N. Ž.