AKTUELNO

Marija Kulić, majka učesnice "Elite" Miljane Kulić, žestoko je osudila njenu vrelu akciju s novopečenim dečkom Darjanom Radumirovićem.

Ona smatra da Miljana to sebi nije smela da dozvoli, a takođe iskritikovala je Darjana i jasno svima stavila do znanja zbog čega ćerkin izbor ne podržava, naročito ne nakon što izađu iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju:"Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze...". Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog - poručila je Marija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Tim povodom kontaktirali smo Darjanovu majku Bahriju Radumirović koja je, očito, vidno izrevoltirana zbog Marijinog komentara, te nam je na naša pitanja samo kratko odgovorila:"Nisam ja Marija, neću da pričam!".

Uputili smo joj još jedno pitanje, na koje smo dobili isti odgovor:

Nisam ja Marija! Nisam ja Marija! NISAM JA MARIJA!!! - ljutito je napisala Bahrija.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsetimo, Bahrija se za Pink.rs oglasila dan nakon što joj je sin ušao u vezu sa Miljanom i tada ih podržala.

Šta da vam kažem, moj sin je svoj čovek, ja ga podržavam, pa koliko traje nek traje, dok je njemu lepo. Nju volim, pratila sam je, divna je i baš mi je drago. Sneža i Miljana uopšte nisu za poređenje. Miljana je lutkica, dobra duša, pametna, a ova… Ona je zlo od devojke, zbog nje sam se razbolela! Ne psuje, ali se onako cinično smeje, toliko laze… Ne znam odakle joj tolika mašta, ona nema obraza ni srama! Gad jedan, ona me je razbolela - pričala je Bahrija, a da li će se situacija promeniti posle Marijinih komentara, ostaje da vidimo.

Autor: D.T.