AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije 'Pitam za druga' voditeljka Ana Radulović ugostila je Miljana Vračevića, bivšeg učesnika rijalitija, koji je bez ustezanja prokomentarisao aktuelno učešće Ivana Marinkovića u "Eliti".

Čovek je obezvredio sve živo. Goca je bila, unizio je sve živote, hvali se da je lečeni alkoholičar, žena ga lečila batinama. Dva stvora, dve pojave, ako su oni prema raju, ja ne znam kako je u paklu. Nikad nije bio na njenom nivou. On je sramota u mom sistemu vrednosti, kao muškarac nula. Ne zna gde su mu deca. Kaže ja živim u stanu od tate i mame, za 50 godina nisi ništa stvorio - rekao je Miljan.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Kako ti deluje Jelena? - glasilo je pitanje.
Kako mi deluje, kad si ga tukla pesnicama, probudiš se i pogledaš stvora koji ne zna gde su mu deca?! Nema leba da se jede. Nećeš da prihvatiš ženi dete, i onda joj tražiš pet glava i kaže ovce su za šišanje - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da prokomentarišemo o Žaninim optužbama i za frizera - rekla je voditeljka.
Za mene veće smeće ne postoji od njega. Najveći šljam koji se pojavio, splačina, sram me je što smo sedeli za stolom zajedno. Ušli su za pare i sada glume. Lako da se ne drogiraš kad nema droge, oni su rekli da su se promenili, ne rade stvari koje nema tamo. Ovo smeće Mića, oni su mi pravili probleme - rekao je Miljan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.V.