AKTUELNO

Asmin Durdžić čestitao je danas javno svojoj ćerki Nori 3. rođendan, a potom za naš portal priznao da je organizovao da se posredstvom rođaka čuje sa ćerkicom, budući da ne razgovara sa sestrom i majkom svoje bivše supruge Aneli Ahmić, koje čuvaju Noru. Takođe, kako je rekao, poslao je i poklone svojoj naslednici, međutim došlo je do određenih komplikacija u realizaciji njegovih planova.

Proverili smo i sa Sitom, devojčicinom tetkom, i sa Asminom da li su danas otac i ćerka konačno stupili u kontakt.

Foto: INSTAGRAM.COM/BET_MEN_007_/TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Pisao je rođaku da je poslao paket i da će mu javiti kada stigne ovde, te ako može da se čuje s malom, međutim ništa još - priznala nam je Sita, a mi smo kontaktirali i Asmina, kako bismo čuli njegovu stranu priče i "gde je zapelo".
Nisam uspeo danas, organizovali smo sve preko njihovog rođaka Armana za sutra. Nije do mene, do njih je - priznao je za Pink.rs Asmin Durdžić.

Foto: Ustupljene fotografije

Podsetimo, Asmina smo danas pitali da li će se čuti sa ćerkicom, kao i da li će pozvati devojčicinu tetku Situ, koja čuva dete.

- Situ ne bih kontaktirao nikad u životu, nakon svih psovki i uvreda! Što se tiče poklona, poslao sam ga, stići će kroz 2,3 sata i preko njihovog rođaka ću da se čujem sa Norom - odgovorio je danas Asmin.

Autor: D.T.