AKTUELNO

Nora, maloletna ćerkica učesnice "Elite" Aneli Ahmić, danas proslavlja rođendan, a mnogobrojni gledaoci, koji su upućeni u dešavanja na privatnom planu učesnice rijalitija, upitali su se da li će devojčicin otac Asmin Durdžić, koji je u žestkom ratu sa porodicom bivše supruge, čestitati Nori rođendan.

Podsetimo, Aneli, kao i njena porodica, u više navrata istakle su da Asmin mesecima ne viđa, niti pita za dete, a mi smo danas kontaktirali Asmina kako bismo proverili da li će posredstvom Site, Aneline rođene sestre, pokušati da stupi u kontakt sa ćerkom.

Situ ne bih kontaktirao nikad u životu, nakon svih psovki i uvreda! Što se tiče poklona, poslao sam ga, stići će kroz 2, 3 sata i preko njihovog rođaka ću da se čujem sa Norom - odgovorio nam je Asmin, koji je svojoj naslednici čestitao rođendan i na Instagramu.

Foto: INSTAGRAM.COM/BET_MEN_007_/TV PINK PRINTSCREEN/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Naime, Asmin je objavio nekoliko ćerkinih fotografija uz emotivne reči.

Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i šta god vreme donelo iz mog srca i života te odneti neće. Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba, drugi to ne treba da znaju. Živa mi bila, anđele moj - napisao je Asmin na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs