AKTUELNO

Noć koja će mnogo toga promeniti!

Tokom prošle noću u emisiji "Elita - Specijal" voditeljka Ana Radulović je ugostila višestruku pobednicu rijaltija, Jelenu Golubović sa kojom je razgovorala o aktuelnim temama u Eliti.

Foto: Foto: Jelena Simonović/Pink.rs/Z. Veljković

Jelena je na početku emisije otkrila da je zaljubljena, da bi nakon toga komentarisala Maju Marinković, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Maja je meni postala vrlo draga, lav je, drug je i to mi se sviđa i ne stavlja probleme pod tepih. Nekako je sazrela kroz te rijalitije, bila je velika ljubav između Maje i Janjuša, verodostojnije su njene reči od Anelinih, ali da postoji emocija, postoji. Mada, mislim da je jača emocija između Maje i Janjuša - rekla je Jelena.

Dok je Ana u studiju razgovarala sa gošćom, voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru razgovarao sa učesnicima o aktuelnim temama.

Prva sa kojom je Darko razgovarao bila je Anita Stanojlović. Ona je otkrila kako gleda na to što je pojedinici vide kao razmaženu, a onda je priznala da joj je sa Anđelom Rankovićem iz dana u dan sve lepše i lepše.

Ja sam pokušala da objasnim da to nije razmaženost, već da ću da ostanem bez njega. Ja sam prošle godine imala problema, zaje**vali su me i ponižavali. Mislim da sam malo pokvarena u ovom odnosu, da mu ne posvećujem mu pažnju. Spontano to radim jer vidim da je nekome stalo do mene. Rekao je da se jedino sa Teodorom trudio da bude ovakav - rekla je Anita.
Moram da ti priznam da sam se iznenadio onim Anđelovim nastupom, rekao je da iako su mnogi mislili da će to biti veza ne na duže staze, on je potvrdio da želi sa tobom ozbiljnu vezu - rekao je Darko.
To nisu stvari o kojima mi pričamo, ali kada pričamo, onda pričamo o tome da ne malerišemo, ali me je iznenadio sa tim da želi ozbilljnu vezu, drago mi je. Nije mi to nikada rekao, bilo je u Magazinu In nešto što mi nikada nije rekao, ali ovo ne. Ne verujem da bi se tako ponašao ako misli da mi posle rijalitija nećemo biti zajedno, znači mi što je rekao pred svima to i baš na onoj bini...Što se tiče komplimenata i loših komentara, nisam očekivala, s obzirom kakva je bila prošla "Elitovizija". Jako mi znači Tamarin komentar, a Kijin me je iznenadio. Nisam očekivala toliko nagrada, nisam očekivala tiktok i SMS, što mi daje vetar u leđa - rekla je Anita.

Jelena Golubović komentarisala je sukobe Maje i Janjuša, te je naravno stala na starnu svoje rijaliti ćerke.

Na ovo moram da aplaudiram. Maja im je očitala bukvicu, Janjuš nije znao gde je. Vidi se da mu je Maja rak rana. Ti kada nekoga voliš, dovoljno je samo da pogledaš i zagrliš, on ne bi slušao šta Maja priča da je toliko zaljubljen. Ne bi mogla stara ljubav toliko da poremeti i izbaci iz takta, da on dokazuje, da je grli nešto. Ljubav i kašalj ne mogu da se sakriju. Njemu je Maja rak rana, mislim da je svestan da mu Maja ne bi prešla preko nekih stvari, može samo da se sprda sa Janjušem. Maja se stvarno jedina ne libi da im kaže, svi drugi ćute...Meni je Janjuš pored Aneli kao drvo, ni traga one burne veze kao što je bilo s Majom. To ti je nekako ona ljubav na silu, kao: "hoću da se zaljubim", opet zarad rijalitija, teme, on je navikao da bude centralna tema - rekla je Jelena.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u Šiša baru Anđela Rankovića koji je progovorio o vezi sa Anitom Stanojlović, kao i o odnosima u Beloj kući.

Prognozirali su da će to da traje pet dana, dve nedelje. Neki čekaju i dalje, ali nema. Nema šta, to je to, odlučio sam da budem s njom, lepa mi je, ne zanima me nijedna druga devojka. Lepo nam je, idemo korak po korak, lepo mi je u vezi sa njom, ne razmišljamo šta će biti za pet meseci, ma ni za mesec dana. U svemu tome znamo da želimo da nam veza potraje. Svako ima pravo na svoje mišljenje, mnogi su imali prognoze da će im nešto uspeti, pa nije. Anitu taj komentar (Kija Kockar) nije poremetio - rekao je Anđelo pa dodao:
Imam prostora da to proguram sve dok je tako nešto sitno. Kada joj je dosadno, ona bi se posvađala, ali ne shvata da ako je učestalo, da to može da umori nekoga. Onda ja zbog svega toga uzmem i pokažem da ne traži problem negde gde ga nema, a za takve neke stvari imam strpljenja jer je mlada. Jesu u pravu, rekao sam joj i ja svašta i da je bahata, bezobrazna i razmažena, ali jeste razmažena - rekao je Ranković.

Marko Janjušević Janjuš naredni je razgovorao u Šiša baru i otkrio kako gleda na nasilje koje je Aneli trpela u braku sa Asminom.

Klonuo sam zato što mi je to onako, neću ja da patetišem. Mislim da je to jedinstven slučaj, ne znam šta se desilo tog dana, nisam znao to. Bilo bi udarnije da sam znao to i čuo. Ja sam tu noć čuo od nje, da on na dan sahrane svoje žene koja ide kod oca, pa šta god da mu je uradila. Ti pišeš statiste za mene da sam ja vodio ljubav posle 20 dana, a ne da on na dan sahrane zabodeš nekoga. Ona koja je sve to gutala i prelazila preko tih stvari ne znam. Da te prevari je normalno, ali to baš na dan sahrane oca nije mi za neku normalnu priču. Ja sam se svađao u toku braka i odnosa, ali se neke stvari ipak znaju. Ovo prvi put čujem u životu, jedino ako ona laže, ali nema šanse. Ti dođeš onda i imaš pravo meni nešto da kažeš - rekao je Janjuš.

Bivša zadrugarka Jelena Golubović prokomentarisala je u studiju kod voditeljke Ane Radulović, lik i delo Aneli Ahmić.

Aneli mi je bezlična, mislim da se uhvatila jer je tužna zbog ljubavnog kraha. Nije svejedno, muž je ostavio zbog Stanije, ona i Soraja su prve dobile te epitete starlete u Srbiji, ali koliko toliko se zna, a Aneli gradi svoje neko ime, bori se za svojih pet minuta i mora mnogo da poradi na sebi da bi dosegla to. Želela bi da bude starleta, da bude viđenija i plaćenija. Aneli nema tu harizmu, jačinu i mentalni sklop da može da se bori sa Majom i učesnicima - rekla je Jelena.

Aneli Ahmić bila je naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru koja je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali i o Asminu Durdžiću.

Danas je mojoj Nori rođendan, želim joj sve najbolje, dobiće od mene najveći poklon kada izađem iz "Elite", da mi je živa i zdrava i vesela i nasmejana čitav život...Ona misli da mi radimo i to, pada mi na pamet da će da čestita rođendan jer smo ga prošle godine slavili zajedno. Znam da je neće pozzvati jer je situacija kakva jeste, a možda će i da bi se napravio važan i čestitati. Ja bih volela da joj čestita i da je pozove na kameru. Ako se to desi da pozove, nek prime poziv i nek se Nora javi tati - rekla je Aneli.
Ti si ranije ispričala da je Asmin bio nasilan prema tebi, a mnogi nisu znali da se to dogodilo kada ste išli na sahranu tvog oca - rekao je Darko.
Ja ne pričam sve Darko, po potrebi ispričam ili kada me pitaju. Ja neću biti kao on, neću iznositi sve. Ja sam rekla ono kada je on mene ostavio, na surov način nas je ostavio, vređao me je, želeo mi je bolest i najgore moguće stvari, zato sam iznela istinu o njemu, da je prevarant. Da nije nikakav milioner, da je prevarant i da vara državu. Nisam htela da budem njegova marioneta, da zavisim od njega i da manipuliše, nego sam ušla ovde da zaradim novac. S vremenom smo išli, kako ste me vi pitali, ja sam neke stvari otkrivala. Volela bih da se stane na tome...Uvek nešto postoji, ali ću se zadržati na ovome - rekla je Aneli.

Miljana Kulić bila je naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru koja je progovorila o odnosu sa Darijanom, a potom se osvrnula i na svoje bivše partnere.

Prelepo nam je, zaljubila sam se, sviđa nam se. Njemu fali daska u glavi, nije sav čist, uradićemo neki psiho test, da je baš normalan nije. On nije sav svoj, ali ta ludost mene radi. Čovek lupeta gluposti, ne mogu da dođem do reči. Mene harizma i duhovitost radi. Sada se iskreno smejem, ali sam se smejala na silu, Plašim se kako roditelji reaguju, obraćala sam im da neću ući u odnos. Mama je na strani Sneže, pitala me da li sam normalna. Moram da ispitam kakva je situacija, sa mnom ne može da bude muškarac koji nije posvećen deci - rekla je Miljana.
Čini se da je Jelena promenila ponašanje prema tebi - rekao je Darko.
Darko ja njemu ništa nisam uradila, on mene gleda i bukvalno mi govori da crknem, a ona gleda i smeje se. Ja sam navikla da se skraćeno govno i ovaj udružuju, ovaj je bio prihvaćen, Željko će kao Lena, otom potom uvideti sve. Ja sam sanjala da je Željko zaboravio Ivana i pita me ko je moj tata, a ja ostala u šoku. Doćiće sve u svoje vreme, ja ću posavetovati kako da njemu objasnim sve to, da ga ne bih povredila, da ne bi imao taj hendikep. Van svake pameti mi je da se svađam sa njim, gledao me kao trofej. Nema osećanja, došao je jednom, dva puta je Željko bio kod njega, da bi opravdao to peto mesto. O Jeleni sam imala lepo mišljenje, ali me je mnogo razočarala. Kod njih ne vidfim nikakvu emociju, ljubav im je rekla odavno zdravo, napadaju ljude i Anđela i Anitu, žele da vide samo loše u nekome - rekla je Miljana.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Marka Đedovića, koji je ovom prilikom razvezao jezik o odnosima u Beloj kući.

Ja glup nisam, nisam ja ovde što sam glup, nego baš zato što nisam da ne vidim neke stvari. Ja sam provalio da je Ivanova poenta da posvađa mene i Milenu Kačavendu. Ja šta radim, radim transparentno, to što ćućorim po ćoškovima, znam da ovde imaju kamere i da to gledaoci čuju. Ono što je sa Žanom odradio, okej, a ja sam malo krupniji zalogaj. Ja mogu da se pravim budala i da se kezim, da budem pi*a sa 17 lica. I puštam ja to sve i gledam. Krenulo se tu na one rijaliti prevaziđene fore: "Plašiš se od Đedovića". Ja sam Mileni objasnio fore da sene peca. Ja onda obrnem ploču, pa mu (Ivan) pokažem da ću njega da navučem na tu foru, evo posvađali su se oko tepsije, Milena i on. NIje problem tepsija. Za Matoru i sve one stvari, sve je lepo rekla isto kao i ja, potvrdila, a oni sada ublažavaju te neke stvari. On želi da bude ja, kao što je sam rekao, ali znaš ti šta ti treba da budeš ja?! - rekao je Đedović.
Zbog čega Milena toliko ćuti Ivanu?! Čini se, poznavajući Milenu, da bi u "xy" situacija Milena imala šta da doda - rekao je Tanasijević.
Imaće. Moje mišljenje je da smo je prepotrošili, ubacili smo je u 17 ratova odjednom, ratovala u jednom momentu sa celom kućom. Na Milenu, pa i gledaoci, pa i ona s njenim svađama i komentarima...Njemu je okidač bio u odnosu sa mnom na debati, koji sam ja kao moderator debate uleteo u okršaj sa pet ljudi odjednom. Njih vode ostrašćenost, mržnje, ovo, ono i onda se vode hipotezama i činjenicama, zato su smešni sagovornici i mogu da ih raskrinkam u dve rečenice. Milena na kraju nije znala više gde će, pa je rekla da sam u pravu. Meni ne može niko da kaže da nisam prijatelj, ja sa Matorom sedeo sedam nedelja slušao je i tešio - rekao je Đedović.

Nenad Macanović Bebica naredni je razgovarao sa Darkom gde je komentareisao svoj odnos sa Teodorom Delić ali i situacije u Eliti.

Rat sa Ša i Mionom je počeo od nominacija, i pre toga mi je bila Miona antipatična. Od tad je počela netrplejivost, Ša je ušao u rasdpravu sa mnom, ko god se svađa sa mnom idu preko Teodore. Hoće da me iznerviraji, ali i ne mogu da izdrže moj napad. Ša podcenjuje naš odnos i kao njihov je savršen - rekao je Bebica.
Mnogi komentarišu da Teodora tebe ne voli - rekao je Darko.
Meni komentari negativni ništa ne znače. Meni to puno ne utiče, ona se iznervirala što sam imao klip sa Miljanom. Mi smo imali problema zbog Gačića, ali sad sam potpuno siguran u njenu ljubav i verujem joj - rekao je Bebica

Jovana Tomić Matora je takođe razgovarala sa Darkom te mu je otkrula ko je sve vreme uz nju od raskida sa Anitom:

Ja sam rekla da mi smeta kada je bilo sa Žanom, u svađi. To je moja stvar, ja ništa ne krijem. Ti znaš da smo pričali ovde i o ulasku i naš odnos i sve. Marko misli i za Anđela i Anitu, kao da koriste mene kao da biju moju bitku. Ja sam osetila potrebu, ljudi kao što je Milena, Lejdi, Ivan i ovi oni su komentarisali i iz komentarisanja je ispao lični konflikt. Ja sam Lejdi udarila po ruci čak, ne volim da mi se neko meša. Doživela sam one ljubavne klipove kao da je Anđelo spasitelj koji je spasio Anitu, samo ne znam od čega?! Mislim da se to malo više veštački napravilo. Meni to ne treba, da mi iskreno smeta, ja sam samo Marku i Ša rekla. Ja sam rekla da napolju kada bi izašli sa Anđelom i Anitom, da to nikada ne bih mogla da shvatim. To bi bilo kao da sednem sa Vanjom ili Ivanom da pijem kafu - rekla je Matora.
Je l' ti smeta to Markovo provođenje vremena ovde i da li ti je Ivan Marinković ubacio crv sumnje kada je u pitanju tvoj i Markov odnos - pitao je Darko.
Marinković se buni kada ja izdvajam Marka, Ša i Milenu. Ono što su oni istrpeli i podneli, to treba istrpeti. Marko šta je istrpeo u hotelu, znaš ti kako sam ja teška u tim trenucima. Meni Nenadov zagrljaj, stisak ruke, mnogo znači. On dođe sam, ne volim da ga pritiskam. Ja znam kakav je odnos Markov bio sa Anđelom pre, oni su to ispeglali. Ja znam Markovo mišljenje o Aniti, druga stvar, ja sam sitničar, ona kada kaže: "on je moj kum" - rekla je Matora.

Ivan Marinković je komentarisao svoj sukob koji je imao sa Markom Đedovićem.

Tvoje suočavanje sa Đedovićem. Skinuli ste rukavice i rekli šta mislite, on je negde optužio tebe i Jelenu da koristite Matoru zarad vašeg ličnog okršaja, a ti si stavio upitnik na njegovo prijateljstvo sa Matorom - rekao je Darko.
Ja sam zgrožen ponašanjem i kompletnom situacijom. 80 odsto kuće. Ne sećam se, prošle sezone i one koje sam gledao, da je više bilo sujetnijih ljudi. Đedović nas je vrlo lepo dočekao kada smo došli Jelena i ja, ali je vremenom pokazivao svoju netrpeljivost. Osetili smo i Jelena i ja. I ono što sam ja rekao u jednom trenutku, mislim da je Marko toliko autoritet stvorio, za šta nemam ništa protiv jer su drugi dozvolili da im orkestrira...Ja verujem da je Marko video da to kod mene ne može da prođe, pa je zato počelo tako. Mi smo to veče kada je taj klip bio, Jelena je primetila i tačno sam znao da Marko nešto priča.Ja ne mogu da se ne setim kako je Marko Đedović je**o mater Aniti kada je bila ona frka. To ti je ono kao: "ona je odrobijala to svoje, pa nam je najbolja". To mi je nelogično, jer ne vidim bliskost Đedovića ka Anđelu i Aniti, nekako mi je prirodnije, logičnije i kumovski da bude bliži Matoroj. Ja mislim da je Đedović znao da će da se desi ovo za Mateu. Ne kažem da je on to uradio, ali mi je nelogično da je blizak toliko sa Anitom i Anđelom - rekao je Ivan.

Milica Veličković je u razogovoru sa Darkom otkrila kako gleda na ljubavni odnos Mione i Ša, te je tom prilikom priznala da Mionu ne može da smisli zbog ponašanja.

Maja Marinković naredna je razgovarala u Šiša baru sa Darkom o njenom sukobu sa Janjušem i Aneli.

Ne treba meni pojjačanje da bih ja ušla u duel. Bio je klip kako oni mene ogovaraju, ja sam ustala najnormalnije da pričam, Janjuš se umešao, Aneli se umešala. Naravno, dođe do sukoba, ja krenem da pominjem neke stvari, smatram da su jako loš primer roditelja. Kao muškarac je labilan, njemu se desila situacija koja ne daj Bože nikome, ali je jednostavno ku**ar i slab na žene, pogotovo ove što su mečki kroz du*e prošle. To što sam ja ušla sa Janjušem, ja sam bila slobodna, to nije moralno, on je imao odgovornost. Tako da, vežite kerove za drvo! O njoj (Aneli) mislim da je prevarantkinja, voli pare, ona je klasična sponzoruša. On se zaljubio, sve to stoji, ona je devojka koja voli lovu i imućne muškarce, a Janjuš to ne može da isprati jer je poročan, kockar je - rekla je Maja pa se osvrnula na Bojanu i Anđelu:
To je jako škakljiva tema. Ja Bojanu jako gotivim, mnogo je dobar čovek, neko je ko ima taj gard prema drugim ljudima i to je njena zaštita, gde se sve svalilo na nju i ide preko njenih leđa. Mogu da razumem roditelje, nije lako da gledaš svoje dete. Ne krivim ja tu roditelje, ali mislim da Anđela ima emociju prema Bojani. Ja njih ne osuđujem, nisam protiv njihove veze, drage su mi i jedna i druga, ali mislim da Anđela mora da ima malo više razumevanja prema roditeljima - rekla je Marinkovićeva.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Nenada Aleksića Ša , koji je ovom prilikom razvezao jezik o odnosima u Beloj kući.

Da li veruješ u Borine priče da je Teodora bila u društvu Ere Ojdanića? - upitao je Darko.
Bora je moj drugar, on je toliko šmekerski neke stvari uradio i provukao a da niko nije izvalio. Ja verujem njemu on je moj drugar, mali je ovo grad u njemu sve se zna, samo sam ja neko kog to ne zanima. Mene Bebica zove dekica, dekica, kako onda podnosi što je Teodora u društvu dekica - rekao je Ša.

Lejdi Di bila je naredna sagovornica kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru.

Nervira me zbog toga što ne zna da prihvati kritiku. Ja kada imam svoja izlaganja, kažem svoje mišljenje i kažem da je moje. Očigledno mu smetam. Ne verujem da ljudi mogu da se promene tek tako i preko noći. Kontradiktonost mi je da ovde uopšte nije ljubomorna, a da je kod Matore ludela od ljubomore - rekla je Lejdi.
Kako gledaš na celu zbrku Jovane, Maje, Janjuša i Aneli - pitao je Darko.
Katastrofa. On nije osoba koja može trenutno da se nosi s nekom šalom, ne dopadaju mi se te provokacije ni od strane Maje, ni od strane Jovane. Janjuš i Aneli definitivno ne diraju nikoga prvog u kući. Bilo je situacija kada je Aneli navela Maju u anketama nekih i smatram da te ankete treba da budu izuzetak - rekla je Lejdi Di.

Teodora Delić pokušala je da se odbrani od napada da se viđala sa Erom Ojdanićem, ali se odala da je bila sa Takijem u odnosu.

Nakon toga je Bebica raskinuo sa Teodorom, ali su se ubrzo pomirli.

Autor: N.B.