AKTUELNO

Sa velikim uzbuđenjem najavljujemo jedinstveni događaj koji će zauvek obogatiti srpsku muzičku scenu - spektakularni solistički klavirski koncert Stefana Đokovića, koji će se održati u prestižnoj MTS Dvorani u Beogradu, 28. marta.

Stefan Đoković, virtuozni pijanista čiji su tonovi dotakli srca širom sveta, stiže u Beograd nakon turneje obilaska 12 gradova po Srbiji i grandioznog nastupa u Beogradskoj Areni, gde je zajedno sa svetskom senzacijom Il Divo zapalio publiku Ovoga puta, u MTS Dvorani, Stefan će iznova očarati sve prisutne svojim nestvarnim repertoarom, donoseći neponovljive melodije i emocije koje će dirnuti svaku dušu.

Foto: FOTO/Miomir Milić (plakat/Ata Stars (Kolarac)

Ali to nije sve! Naša publika će biti privilegovana da uživa u izvanrednim nastupima dve neodoljive gošće - talentovane Nevene Božović, vokalne zvezde koja je osvojila srca brojnih obožavalaca svojim anđeoskim glasom, i nadahnutog izraza glumice Jelene Gavrilović. One će svojim izvanrednim talentima obogatiti veče, dok će ih Stefan Đoković pratiti na klaviru, stvarajući magične trenutke koji će ostati urezani u sećanjima svih prisutnih.

Foto: FOTO/Miomir Milić (plakat/Ata Stars (Kolarac)

Ovo nezaboravno iskustvo ne smete propustiti! Ulaznice su već u prodaji na blagajnama MTS Dvorane i online na Tickets.rs. Osigurajte svoje mesto na ovom spektaklu klasične muzike i budite deo nečeg veličanstvenog.

Za dodatne informacije i rezervacije posetite MTS Dvoranu i Tickets.rs. Živite za umetnost, doživite magiju Stefana Đokovića!

Autor: Pink.rs