AKTUELNO

Ubacila u desetu brzinu!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Milicu Veličković, koja je ovom prilikom razvezao jezik o odnosima u Beloj kući, ali posebnu pažnju je obratila na Mionu i Ša i dala im na značaju ove večeri.

Milice vidim da si u ozbiljnim sukobima sa Mionom i Ša? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je smešno da se Terza svađa sa Mionom i meša, a Ša dovoljno govori o sebi time što uskoči, degradira samo nju. Ja sam njoj pomenula Orozovića jer je ona meni pomenula aftere, kao da ona nikad nigde nije izašla. Ja znam da one sve isto to radi, radi isto što i ja naravno, ako devojka 22 godine prevari dečka, ne može da bude fina. Ne uklapa mi se da je išla na žurke kod Orozovića - rekla je Milica.
Jel smatraš da je Miona bolja od tebe - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolja je od mene u pevanju, smatram da je moralnija jer ćuti, ja sam iskreno i uvek kažem sve o sebi. Bebica i ja delimo isto mišljenje, oni su se sad posvađali, jer je Ša rekao da će doći u sledći sezonu da šiša, on joj rekao da ima seljačke fore i posle ja kriva što šetam nekoga - rekla je Milica.
Šta misliš o odnosu Bojane i Anđele? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se nije dopalo ono čitanje pisma, na bini je iskoirstila priliku da privuče pažnju. Bojana mi deluje kao da hoće da se dodvori njenoj porodici, ona priča itekkao kad treba neke teme da komntariše, a na svoje priče ćuti. Ja ne znam šta tu ima da se piše, valjda porodici govoriš iz srca, a ne da pišeš na papir. Bojana me jako razočarala, krenula je na Anitu i Anđela, ali nije mogla jer je videla koliku podršku imaju, pa je krenula na mene i Terzu.
Šta misliš o Marinkovićima? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena mi je nekako u senci Ivanoj, gotivila sam ga, ali sad mi je čudno. Povlači se mnogo - rekla je Milica.
Nastavljen je haos između Janjuša i Aneli i Jovane - rekao je Darko.
Jovana i Maja preteruju, Maja ima malo sujetu zbog njihovog odnosa, mislim da Jovana stvarno pati što nije sa Janjušem, ona nije ustala ceo dan iz kreveta, bila je najzanimljivija sa Gačićem, ovo joj nije trebalo. To nikome ne treba bioleštine, morbidnosti - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je iskreno prijateljstvo Milene i Marka? - upitao je Darko.
Mislim da jeste, vidim da je Marko izdvaja, ali deluje mi da se ona plaši da mu se suprodstavi - rekla je Milica,
Šta misliš o Samiru i Mileni? - upitao je Darko,
Pa ne znam u šoku sam, ona ga iskulira, sve mu kaže, pa onda dođe i priča s njom, to mi daje povodas da je zaljubljena - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvi ste ti i Terza? - upitao je Darko.
Najveći problem je što ne provodimo vreme zajedni, Terza i ja kad smo priznali jedno drugom mnogo nam je bilo lakše - rekla je Milica.
Da li ste ti i Bora Santana bili iskreni na Elitoviziji - upitao je Darko.
Preiskreni, svima je jako krivo. Da li je bilo ili nije bilo to je sad na meni, a vi razmišljajte - rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.