AKTUELNO

Veruje joj!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Nenada Macanovića Bebicu, koji je ovom prilikom razvezao jezik o odnosima u Beloj kući, ali i o svojoj vezi sa Teodorom.

Otkud to da se vodi rat između ljubavnih parova u kući? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rat sa Ša i Mionom je počeo od nominacija, i pre toga mi je bila Miona antipatična. Od tad je počela netrplejivost, Ša je ušao u rasdpravu sa mnom, ko god se svađa sa mnom idu preko Teodore. Hoće da me iznerviraji, ali i ne mogu da izdrže moj napad. Ša podcenjuje naš odnos i kao njihov je savršen - rekao je Bebica.
Zašto on ima potrebu da podcenjuje ostale parove? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god tražiš problem u drugima, a ne u sebi to je problem. Udara na Milicu i Terrzu, udara i na mene i Teodoru. On ne može da predstavi nešto što je savršeno, ako nešto nije savršeno. Ja ne znam što on ima potrebu da se dokazuje ikome. Mnogo je sujetan, ne može niko ništa da mu kaže. Meni su zanimljive njegove reakcije, on mi je najzanimljiviji - rekao je Bebica.
Mnogi komentarišu da Teodora tebe ne voli - rekao je Darko.
Meni komentari negativni ništa ne znače. Meni to puno ne utiče, ona se iznervirala što sam imao klip sa Miljanom. Mi smo imali problema zbog Gačića, ali sad sam potpuno siguran u njenu ljubav i verujem joj - rekao je Bebica

Foto: TV Pink Printscreen

Prošli ste kao bosi po trnju na Elitoviziji, ono što je privuklo pažnju je to što Bora tvrdi da Teodora poznaje Eru Ojdanića - rekao je Darko.
Meni niko ne moći da zgadi Teodoru, rekla mi je sve da su se sreli. Bora može da kaže i da jesu i da nisu, ja verujem Teodori. Ja znam kako izgleda taj motel, ništa ne može da me poremeti jednostavno verujem joj - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.