AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Saška Karan je u novom izdanju emisije ''Premijera vikend specijal'' prokomentarisala najaktuelnija zbivanja u Beloj kući i otkrila kakav stav ima o dešavanjima koja su zaintrigirala čitavu naciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Saška se prvo osvrnula na želju Asmina Durdžića da oduzme starateljstvo Aneli Ahmić nad maloletnim detetom.

Aneli je mlada, potrebne su joj pare, svako od nas ima svoje potrebe, ali ne vidim da je u redu ostaviti nekom malo dete na čuvanje. Otac tog deteta, možda i ima pravo da to da se buni jer to dete nije pored majke - istakla je Saška.

Pevačica je potom otkrila da li smatra da će ljubav Janjuša i Aneli pobediti sve prepreke.

Smatra da posle rijalitija od njihove veze ništa neće biti. Janjuša sam nekad jako volela, ali me je razočarao. Ne dopada mi se ni u odnosu sa Aneli, smatram da izigrava mangupa, a u suštini je jedna nežna duša - kazala je Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Saška je iskazala svoj stav kada je reč o zabranjenoj ljubavi Bojane Pavović i Anđele Šparavalo, zbog protivljenja Anđelinih roditelja.

Svaki normalan roditelj želi za svoje dete sve najbolje. Roditelji imaju pravo da se mešaju kada je reč o njihovom detetu, a što se Anđele tiče, mislim da joj nije prijatno jer su joj roditelji rekli da nisu saglasni s njenim postupcima. Mislim da bi joj pametno bilo da posluša svoju majku. Ne poznajem te roditelje, ali reklo bi se da kakvu su je vaspitali, takvu su je i dobili - kazala je Saška.

Muzička zvezda je bez zadrške iskazala viđenje još jednog ljubavnog brodoloma Jovane Tomić Matore.

Matora je jako emotivna. Stalno ispada budala. Ne znam kako se do sada nije opametila u ljubavnim odnosima, nakon što je u više navrata doživela da je neko razočara. Nije postojala ljubav između Anite i Matore, kao što ne mislim ni da ima emocija između Anđela i Anite - kazala je Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.