AKTUELNO

Pevačica Dara Bubamara i njena koleginica Sandra Afrika zvanično su prave tajkunke na domaćoj estradi, a u nekretnimama, kako mediji pišu, navodno imaju oko milion i po evra!

Naime, one su godinama ulagale u kupovinu stanova i garsonjera, koje danas izdaju, a od kojih imaju pozamašnu sumu novca na mesečnom nivou.

- Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obe u vrednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prestonice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vreme kad cene nisu otišle u oblake - priča upućen izvor i dalje otkriva da je Dara rekorderka po tome.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Bubamara u rodnom Novom Sadu ima nekoliko nekretnine, a skoro je pazarila i jednu u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Sve te stanove izdanje, a živi na relaciji Beograd - Novi Sad, gde ima svoja dva koja nisu za rentiranje. Sve vredi blizu milion i po evra, čak i više!

Podsećamo, pevačica Dara Bubamara izazvala je nedavno pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama, otkrivajući da je postala vlasnica još jedne nekretnine.

Na fascikli na kojoj je pisalo "javni beležnik", Dara je otkrila svoju novu investiciju uz poruku:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Unsplash

- Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi - pohvalila se Dara na Instagramu. Dara je istakla da, iako ne voli da se hvali svojim materijalnim vlasništvom, želi da obezbedi lagodan život svom sinu Kosti. U jednom intervjuu je rekla:

- Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž.

Sa druge strane, Sandra Afrika, nakon što je sebe obezbedila kupila je nekoliko stanova koji koštaju oko 200.000 evra. Kad se sve skupi, izađe takođe na milion i po evra, ali ona ne volim o tome puno da priča. Radi dugo u biznisu pravljenja zgrada, tako da vrlo dobro zna kako i gde da uzme stan za sebe.

Autor: Pink.rs