AKTUELNO

Šokantno!

Nakon jučerašnjih 'Nominacija' oglasila se sestra Jovane Cvijanović za Pink.rs i prokomentarisala osude učesnika na račun svoje sestre.

Vaša sestra je rekla za Aneli da je debela, a neko je ko se borio sa teškom bolešću. Anoreksiju je imala, a uvredila je Aneli kako to komentarišete? - glasilo je pitanje.
Verovatno da je vređala i ona nju, ako je vređala i ona nju, Jovana joj sigurno nije rekla iz čista mira da je debela, ako pre toga nije bila uvreda. Dakle to je samo bila njena reakcija, na Aneline akcije - rekla je Ivana, Jovanina sestra.

Foto: Privatna arhiva

Janjuš je pitao Jovanu da li su se ikada poljubili, Jovana je potvrdila, nakon čeka joj je Janjuš uputio da je lažov. Šta imatr da nam kažete na to? - glasilo je pitanje.
Neka bude kako bude, neka bude kako on kaže. Eto to je sve što imam da Vam kažem - govori Jovana.

Foto: Pink.rs

Kako komentarišete Jovanu na "Elitoviziji", i kako komentarišete odnos sa Urošem Rajačićem?
Jovana je bila fenomenalna, oduševljena sam njenim performamsom, što se tiče Uroša on je jedan nebitan lik koji traži samo neku devojku za opstanak - kaže Ivana.

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/E-STOCK/Pink.rs/Z. Veljković

Anđela je osudila za krađu nekih stvari, koji je Vaš stav na te izjave? -glasilo je pitanje.
Ma ne, Jovana je sve, samo lopov nije, davala je garderobu, sve ih je oblačila. Davala je i šakom i kapom, i toj Anđeli i Aniti, ušle su devojke bez osnovnih stvari, Aneli je prvoj dala, Miljani je dala sandale. I onda doživi onakav napad, od ljudi od koje je najmanje očekivala. Baš su je nagazili žestoko, nadam se da će izvući pouku iz tih komentara - kaže Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.V.