AKTUELNO

Humanost na delu!

Koncerti koje je Dragana Mirković održala u Štar Areni, prethodnih dana humanitarnog su karaktera, kao i cela turneja ''Do poslednjeg daha'' koju pevačica organizje povodom 40 godina karijere.

Ona je na konferenciji za novinare, na pitanje novinara portala Pink.rs odgovorila i čemu će se posvetiti nakon ovog uspeha i kakvi su joj planovi za budući period!

Foto: Damir Dervišagić

Najavila je veliku turneju i mnogo više kuća nego što je planirano, pa je istakla da je taj momenat humanosti posebno raduje!

Nakon ovoga nastavljamo veliku turneju! Posetiću 40 gradova koliko je u planu. Računam na to da ćemo dosta kuća sagraditi. Ono što je sada izvesno to smo već najavili, ali pošto radimo koncerte u dosta gradova, biću tu još mnogo kuća i ja se jako radujem tome. To je upravo ono što me ispunjava, sve za u akciju... srce mi je tolko brzo tuko. Toliko imam velika očekivanja, da je to moram da ispunim. Biće još više kuća nego što smo planirali. Mnogo verujem u ljude i znam da ćemo uraditi velike stvari, a to je ono što svakog normalnog čoveka ispunjava i čini ga srećnim, rekla je ona.

Foto: Srbi za Srbe

Opširnije u video izjavi!

Da potsetimo, Aleksandar Njegovan, koga Dragana zove mlađim bratom, zahvalio se dragani javno, na koncertima, uručivši joj specijalne ikone, kao poklon, zbog toga što je odlučila da turneju u posveti deci koju pomaže Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe", čime će najugroženiji dobiti kuće.

Autor: Pink.rs