AKTUELNO

Pevačica je spektakularnim koncertima u Štark Areni obeležila 40 godina karijere!

Najveća zvezda na ovim prostorima, Dragana Mirković, spektakularnim koncertima u Štark Areni obeležila je 40 godina uspešne karijere.

Ona je u okviru humanitarne turneje ''Do poslednjeg daha'' u Beogradu zapevala dve večeri, pred oko 40.000 ljudi, a njeni fanovi su svaku pesmu ispratili ovacijama.

Foto: Pink.rs/M. Mitić

Dragana ja najavila da će oboriti sopstveni rekord i održati najduži koncert, što je i učinila. Sinoćni spektakl trajao je 4 sata i 45 minuta, a Dragana je nakon planiranog programa, ostala na bini i skoro sat vremena ispunjavala želje fanova.

Foto: Damir Dervišagić

Nakon nastupa, obratila se medijima gde je sumirala utiske i otkrila da će sada odmoriti i posvetiti se porodici koju je zbog organizacije morala malo da zapostavi.

Imam osećaj da bih mogla još tri sata da pevam, ali ipak tu mi je i porodica, moraću sada i njima da se posvetim. Dobila sam najlepše moguće komplimente za ova dva dana. Nikad nisam toliko fantastičnih komplimenata dobila...presrećna sam, rekla je pevačica između ostalog:

Draganu Mirković mnogi smatraju jednom od najvećih balkanskih zvezda. Sa blizu 10 miliona prodatih nosača zvuka najprodavanija je pevačica devedesetih godina 20. veka na prostoru bivše Jugoslavije i Bugarske, kao i najprodavanija pevačica osamdesetih godina, pored Lepe Brene.

Autor: Pink.rs