AKTUELNO

Turbulentno!

Prethodne večeri u Eliti su održane 'Nominacije'. Nominovani takmičari su bili Jovana Cvijanović i Uroš Rajačić. Cimeri su birali kome od njih dvoje žele da vide leđa. Najveću pažnju privuklo je izlaganje Bojane Pavlović i Anđele Šaravalo, koje su raskrinkale Jovanu, o novoj aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem, i o njenoj krađi kozmetike.

Foto: Pink.rs

Među prvim učesnicima bili su Janjuš i Maja Marinković. Janjuš je hvalio Uroša, a sa druge strane za Jovanu nije štedeo. Nakon njega je usledila Maja koja je sačuvala drugaricu, a poslala Uroša, njegovu reakciju pogledajte u nastavku.

Nakon čega su usledili Aneli Ahmić i Nemanja Gačić, pokrenula se osuda Jovaninih afera, i velika osuda čak i sa Uroševe strane, dok se Gačić presetio nežnih trenutaka sa pevačicom.

Naredne za mišljenje bile su Miljana Kulić i Milena Kačavenda. Zajedno su pružile vetar u leđa Jovani, nakon čega je Kačavenda počela sukob sa Urošem po ko zna koji put, a reči kpje mu je uputila pogledajte u nastavku.

Uroš Stanić je nakon nekoh izlaganja cimera doša na red odbrusio imenjaku, prozvao ga da pravi priču sa Jovanom, i otkrio šta misli o njegovom odnosu sa Majom.

Sledeća je bila Miona koja je nagovestila novi rat izmeđi Jovane i nje, ali ni pevačica joj nije ostala dužna, sa i opntužbama da je bila sa dedom.

Naredna je bila Bojana koja je otkrila veliku Jovaninu tajnu. Nova afera i odnos sa Janjušem. Milica ostala u šoku pa poručila sledeće.

Žana je bila žestoka sa rečima i uputila Jovani da je slajm, nakon čega je Anđela nastavila da raskrinkava Jovanu, sa optužbom da krade stvari.

Nakon nominacija, učesnici su izglasali Jovanu, ali voditrljka je prenela odluku Velikog šefa da ove nedelje niko ne napušta Belu kuću.

U ranim jutarnjim časovima došlo je do svađe između Stefani i Munje, koji se završio zagrljajem.

Autor: A.V.